Ελλάδα

Θερινός κινηματογράφος στην Καρδίτσα: Άνοιξε τον Ιούνιο, έκλεισε τον Ιούλιο για διακοπές

Θερινός κινηματογράφος στην Καρδίτσα: Άνοιξε τον Ιούνιο, έκλεισε τον Ιούλιο για διακοπές
Θερινός κινηματογράφος στην Καρδίτσα: Απίθανο κι όμως... ελληνικό. Έκλεισε τις πόρτες και θα τις ανοίξει ξανά στις 22 Αυγούστου.

Θερινός κινηματογράφος: Το καλοκαίρι είναι μία από τις καλύτερες απολαύσεις. Ιδιαίτερα για όσους δεν καταφέρνουν να βρουν λίγες μέρες και να πάνε διακοπές για να κάνουν λίγα μπάνια και να ξεφύγουν. Ωστόσο, για όσους δεν τα καταφέρνουν, μία από τις καλύτερες “εξόδους” το καλοκαίρι είναι ο θερινός κινηματογράφος.

Όσοι όμως επισκεφτούν την Καρδίτσα, δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια ταινία υπό το φως του φεγγαριού. Και αυτό γιατί ο θερινός κινηματογράφος της πόλης θα είναι κλειστός λόγω καλοκαιρινών διακοπών για ένα μήνα, μέχρι τις 22/8. Κι όμως, ένας θερινός κινηματογράφος, που υποτίθεται ότι άνοιξε για το καλοκαίρι, έκλεισε. Οι πόρτες άνοιξαν τον Ιούνιο και έκλεισαν τον Ιούλιο, με σημείωση πως περιμένουν ξανά το κοινό στις 22 Αυγούστου. Εννιά μέρες πριν το καλοκαίρι φύγει.

Την είδηση έκαναν γνωστή τοπικά ΜΜΕ, μεταφέροντας τις ευχές των υπεύθυνων που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη Αυγούστου. Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments