Πολιτική

Τσίπρας – Βαρουφάκης: Η αμήχανη χειραψία στο Προεδρικό Μέγαρο (pics&vid)

Τσίπρας – Βαρουφάκης: Η αμήχανη χειραψία στο Προεδρικό Μέγαρο (pics&vid)
Τσίπρας - Βαρουφάκης: Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο Προεδρικό Μέγαρο αλλά η αμηχανία έφερε μια "ψυχρή" και σύντομη χειραψία.

Τσίπρας – Βαρουφάκης: Μπορεί οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη να βρίσκονται στο ναδίρ μετά το 2015, οι δύο άνδρες όμως έδωσαν το παρών στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στην δεξίωση συνοδευόμενος από την Όλγα Γεροβασίλη, και εκεί συνάντησε τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Μάλιστα, αντάλλαξε χειραψία μαζί τους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Η χειραψία ήταν μάλλον αμήχανη – κυρίως εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα. Και οι δύο πάντως ήταν χαμογελαστοί. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειχνε πιο άνετος. Μάλιστα, έτεινε το χέρι του με τρόπο που κάποιοι θυμήθηκαν τη… λαβή στον Ντάισελμπλουμ.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Σήμερα το πρωί ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Σήμερα” με τη Μαρία Αθανασοπούλου. Και φυσικά δέχτηκε ερώτηση για τη χθεσινή του χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας.

“Δεν είναι το πιο σημαντικό της χθεσινής μέρας η χειραψία μου με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν είπαμε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να πούμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments