Lifestyle

Ελισάβετ Μουτάφη: “Έχω πολύ καλή σχέση μου τους δημοσιογράφους και με τα περιοδικά.”

Ελισάβετ Μουτάφη: “Έχω πολύ καλή σχέση μου τους δημοσιογράφους και με τα περιοδικά.”
Ελισάβετ Μουτάφη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις αρνητικές κρητικές που δέχεται αλλά και τη σχέση της με τους δημοσιογράφους.

Ελισάβετ Μουτάφη: για τις αρνητικές κρητικές που δέχεται αλλά και τη σχέση της με τους δημοσιογράφους μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό tv kous kous η Ελισάβετ Μουτάφη. Όπως τόνισε, η ίδια δεν έχει δυσαρεστηθεί ποτέ κάποιο δημοσίευμα, καθώς έχει πολύ καλή σχέση τόσο με τους δημοσιογράφους όσο και με τα περιοδικά. Ανέφερε πως σαφέστατα θα έχει γραφτεί κάποια υπερβολή για αυτήν, αλλά δεν δώσει σημασία στα όσα γράφονται.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε πως πριν ακόμη παντρευτεί έναν δημοσιογράφο (σ.σ.: Μάνος Νιφλής) είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του χώρου, καθώς την έχουν σεβαστεί ενώ κι εκείνη τους σέβεται. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα το γάμο της, τονίζοντας πως δεν εμπόδισε κανέναν να παραβρεθεί και να βγάλει φωτογραφίες, αλλά προστάτευσε τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί.

Τέλος, επισήμανε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να χειριστεί τα όσα γράφονται για εκείνον όπως θέλει, ενώ ανέφερε πως νιώθει ευλογημένη για όλα όσα τις συμβαίνουν. Τόνισε πως πλέον πέρα από την ευτυχία που αισθάνεται, ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, είναι σε μια ηλικία που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της, αναφέροντας πως επί της ουσίας είναι πολύ καλά στη ζωή της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Υπήρξαν φορές που δυσαρεστηθήκατε με δημοσιεύματα;

Όχι, δεν θα το έλεγα. Έχω πολύ καλή σχέση μου τους δημοσιογράφους, με τα περιοδικά. Σίγουρα μπορεί να έχει γραφτεί κάποια υπερβολή, αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί. Και πριν παντρευτώ έναν άνθρωπο που είναι δημοσιογράφος (σ.σ.: Μάνος Νιφλής), οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του επαγγέλματος ήταν εξαιρετικές. Με έχουν σεβαστεί και τους έχω σεβαστεί. Ό,τι θες να προστατέψεις, θα το προστατέψεις. Όταν θες να το βγάλεις προς τα έξω, το βγάζεις. Ο γάμος μου, για παράδειγμα, ήταν τόσο, όσο… Δεν εμποδίσαμε κανέναν να έρθει, να βγάλει φωτογραφίες, αλλά προστατεύσαμε τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε, όλα όμορφα και ωραία. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να το χειριστεί με τον δικό του τρόπο…

Νιώθετε ότι είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας; Επαγγελματικά, προσωπικά…

Νιώθω ευλογημένη για όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Εκτός από ευτυχία, ξέρω πού πατάω, πού βρίσκομαι, είμαι σε μία ηλικία που ξέρω τι μου γίνεται. Έχω κάνει πράγματα, θέλω να κάνω κι άλλα. Είμαι επί της ουσίας πολύ καλά και νομίζω ότι φαίνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments