Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (28/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (28/7/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Κριός

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Κριοί: Ευκαιρίες θα σας προσεγγίσουν από κάθε πλευρά, αναμενόμενη και απρόσμενη! Είναι πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν, γι’ αυτό πρέπει να «ακονίσετε» τις αντοχές σας.

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πρώτα μελετήστε όλα τα δεδομένα μέχρι να τα κατανοήσετε πλήρως. Πάντως το μέλλον διαγράφεται αίσιο και με πολλές επιτυχίες, χωρίς πολλή προσπάθεια από πλευράς σας!

Ταύρος

Μην παρασυρθείτε από «φανταχτερές» υποσχέσεις, αγαπητοί Ταύροι! Δεν πρέπει να κάνετε λάθη, αυτή την περίοδο που είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα καταστάσεων. Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τα δεδομένα του παρόντος.

Αφιερώστε χρόνο στο να θέσετε προτεραιότητες σε όλα τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Έτσι θα έχετε σύντομα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας!

Δίδυμοι

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι: Γι’ αυτό πρέπει να επιστρατεύσετε την υπευθυνότητά σας. Θα χρειαστεί να επιδείξετε αξιοπιστία, να θέσετε προτεραιότητες και να οργανωθείτε καλύτερα, προκειμένου να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Το άγχος και η πίεση δεν θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο, χρειάζεστε αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Μπορείτε να έχετε άρτια αποτελέσματα σε ό,τι θελήσετε!

Καρκίνος

Πρέπει να λειτουργήσετε με γνώμονα τη σύνεση και τη λογική σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μόνο έτσι θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να αντιμετωπίσετε τις πολλές απαιτήσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πορευτείτε στην πορεία που έχετε χαράξει, διατηρήστε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και μην χάνετε την επαγρύπνησή σας. Καταπνίξτε επί του παρόντος μια τάση διαφυγής, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αποδράσεις!

Λέων

Πρέπει να πάψετε να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά του, αγαπητοί Λέοντες! Ασχολείστε με πολλές αχρείαστες λεπτομέρειες και σπαταλάτε ενέργεια στην ανάγκη σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Επίσης, οι υπερβολές και οι δραματοποιήσεις δεν ενισχύουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνέργειες… Τα άστρα σας καλούν να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα. Με ρεαλιστική ματιά, τα αίσια αποτελέσματα θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή!

Παρθένος

Θέστε ως προτεραιότητά σας να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει με την αρνητική του ενέργεια, αγαπητοί Παρθένοι! Θα ακούσετε πολλά σχόλια μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον: Αν τους δώσετε σημασία, θα σας εκνευρίσουν και θα καταλήξετε σε συγκρούσεις. Προτιμήστε να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, ειδικά σε σχέση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Ζυγός

Κάνετε κύκλους στα ίδια και τα ίδια χωρίς αποτέλεσμα, αγαπητοί Ζυγοί! Πλέον καλείστε να επιστρατεύσετε την εστίαση στους στόχους σας, μέσα στο χάος που θα επικρατεί γύρω σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αν θέλετε να επιφέρετε ξανά την ισορροπία στο περιβάλλον και την πορεία σας. Όταν τελειώσει αυτή η «κρίση», φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε την ένταση που θα έχει συσσωρευτεί μέσα σας. Όχι μόνο το χρειάζεστε, σας αξίζει!

Σκορπιός

Θα δείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην προσέγγιση των ονείρων σας, αν γίνετε πιο οργανωμένοι και αισιόδοξοι. Αγαπητοί Σκορπιοί, οι προσδοκίες σας είναι εφικτές αλλά πρέπει να φροντίσετε το επικοινωνιακό σας δίκτυο. Η ενδυνάμωση των σχέσεών με συνεργάτες και συναδέλφους θα σας βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Η στήριξη που θα λάβετε θα ξεπεράσει τη φαντασία σας!

Τοξότης

Όλοι οι τομείς της ζωής σας έχουν μπει σε αίσια πορεία, χάρη στη σκληρή δουλειά που έχετε καταθέσει τον τελευταίο καιρό! Αγαπητοί Τοξότες, το κλείσιμο υποθέσεων και εκκρεμοτήτων σας έχει χαρίσει ένα αίσθημα χαράς και ανακούφισης. Διατηρήστε αυτό το κλίμα και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, με βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Να σκέφτεστε με σύνεση την κάθε επόμενη κίνησή σας, μην αναλαμβάνετε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε και οργανωθείτε. Έτσι θα βρίσκεστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις!

Αιγόκερως

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να διατηρήσει τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Επιλέξτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς και να μην προκαλείτε εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε, χωρίς να αποτραβηχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει από τους ανθρώπους που νοιάζονται για την ευημερία σας!

Υδροχόος

Μήπως νιώθετε να έχετε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο, αγαπητοί Υδροχόοι; Τα προβλήματα σας φαντάζουν βουνό, χωρίς να διαβλέπετε αποδοτικές λύσεις στον ορίζοντα. Φυσικά αυτή είναι μια πιεστική κατάσταση που απαιτεί στρατηγική. Χειριστείτε ένα θέμα την κάθε φορά, στήστε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το μέχρι να αρχίσει να σας δίνει αποτελέσματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, μην παρασυρθείτε από λόγια και επικίνδυνες παραινέσεις τρίτων!

Ιχθύες

Η γοητεία και ο δυναμισμός σας είναι στο ζενίθ τους, αγαπητοί Ιχθύες! Κρατήστε αποστάσεις από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό: Προτιμήστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε φίλους και άλλα άτομα που έχετε κοινές απόψεις. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Αρκεί να τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να βρείτε την πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments