Video

Μαρία Αλεξάνδρου: Είναι “τρελή” για τον Βράνιες

Μαρία Αλεξάνδρου: Είναι “τρελή” για τον Βράνιες
Μαρία Αλεξάνδρου: Το όμορφο μοντέλο μίλησε για την ΑΕΚ και το γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς», ενώ αποκάλυψε ότι τρελαίνεται με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε για ακόμα μία φορά για την τεράστια αγάπη της για την ΑΕΚ. Η Μαρία Αλεξάνδρου δεν έκρυψε ποτέ την λατρεία της για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε και στο υπό κατασκευή γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς», το οποίο περιμένει εναγωνίως να ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρου αναφέρθηκε και σε πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα της ΑΕΚ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο χαρακτήρισε ως εξαίρετο επαγγελματία. Εκείνος, όμως, που φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά της είναι ο Όγκιεν Βράνιες, καθώς η ίδια αποκάλυψε πως ξετρελάθηκε με τον Βόσνιο έπειτα από το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με την Γελένα Καρλέουσα.

Μαρία Αλεξάνδρου: Στην Μύκονο με την μητέρα της

Η Μαρία Αλεξάνδρου βρέθηκε στην Μύκονο για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Το γνωστό μοντέλο, που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μίντια με τις  εμφανίσεις του, δεν είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο. Η κάμερα απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο να γευματίζει στην Ψαρρού μαζί με την μητέρα της και την φίλη της, Ασημίνα Τζάθα και στην συνέχεια να μιλάει για αρκετή ώρα στο κινητό τηλέφωνό της.

Αν και χωρίς έτερον ήμισυ, δεν φαίνεται να τα έχει βάψει μαύρα, αφού περνάει μια χαρά έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα, στο νησί που τόσο αγαπάει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments