Lifestyle

Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Χολίδης: Συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις

Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Χολίδης: Συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις
Γιώργος Γιαννιάς - Χρήστος Χολίδης: Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι μοναδικές βραδιές διασκέδασης στο Frangelico.

Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Χολίδης: Οι φοβερές βραδιές στο Frangelico συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.  Τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα τους, οι Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Χολίδης, δίνουν ραντεβού με το κοινό της νυχτερινής Αθήνας, έχοντας στο πλευρό τους την εκρηκτική Ελευθερία Ελευθερίου. Στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένουν μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες διασκέδασης.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Άλιμος 174 55

Τηλέφωνο: 21 0984 3250

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Γιαννιάς

Πριν από έναν μήνα ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη κράτησαν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Η πανέμορφη Ελευθερία Παντελιδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο γιο! Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον μικρό Στέφανο Τσαμπίκο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2017 και τώρα απέκτησε και τον δεύτερο γιο.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμένος μπαμπάς για δεύτερη φορά, ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του μέσα από το μαιευτήριο.

Στην λεζάντα έγραψε βαθύτατα συγκινημένος: «Καλώς ήρθες αντράκι μου και εσύ..σε περιμέναμε πώς και πώς.. η μεγαλύτερη επιτυχία , το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ..είσαι ΥΠΕΡΟΧΟΣ..Αντώνη μου..!!! Ελευθερία μου σε ευχαριστώ για τα 2 αντράκια που μου χάρισες.. ΣΑΓΑΠΩ!!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments