Ελλάδα

Ανήλικος Ιλίσια: Έπεσε από τον φωταγωγό – Απεγκλωβίστηκε σώος από την Πυροσβεστική

Ανήλικος Ιλίσια: Έπεσε από τον φωταγωγό – Απεγκλωβίστηκε σώος από την Πυροσβεστική
Ανήλικος Ιλίσια: Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό, αλλά -ευτυχώς- οι προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής απέδωσαν καρπούς.

Ανήλικος Ιλίσια: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απεγκλωβισμός παιδιού στα Ιλίσια. Το παιδί είχε πέσει σε φωταγωγό πολυκατοικίας στα Ιλία, επί της οδού Ηλία Ποταμιανού. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση 9 πυροσβεστών με 3 οχήματα. Η Πυροσβεστική ενημέρωσε για την αίσια έκβαση της επιχείρησης μέσω Twitter: “Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός ανηλίκου, ύστερα από πτώση του σε φωταγωγό πολυκατοικίας, επί της οδού Ηλία Ποταμιάνου στην Αθήνα. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα”.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε τροχαίο στην Παλλήνη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Παλλήνης, τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7). Eνας οδηγός ΙΧ, κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό αφού βγήκε εκτός δρόμου, εκτράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί μέσα ο ιδιοκτήτης του.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον τραυματία. Το ατύχημα ήταν σφοδρό, καθώς σημειώθηκα ζημιές σε όλο το αμάξι, όπου ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος μέσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments