Lifestyle

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αφήνει τον ΑΝΤ1 για την ΕΡΤ

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αφήνει τον ΑΝΤ1 για την ΕΡΤ
Ρίτσα Μπιζόγλη: Από το Μαρούσι στην Αγία Παρασκευή η γνωστή δημοσιογράφος, που αναλαμβάνει το κρατικό δελτίο.

Ρίτσα Μπιζόγλη: Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην ΕΡΤ, όσον αφορά τη συγκρότηση του δημοσιογραφικού team. Μετά τις εκλογές, έχει παρατηρηθεί αρκετή κινητικότητα στην Αγία Παρασκευή, με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη να πραγματοποιούν συνεχείς κύκλους διαπραγματεύσεων με δημοσιογράφους, ενόψει της νέας σεζόν. Ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να έχει προσεγγίσει η ΕΡΤ και μάλιστα βρίσκεται κοντά στο να τα προσθέσει στο δυναμικό της, είναι και η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του nassosblog, η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται με το ένα βήμα εκτός ΑΝΤ1 και κοντά στην ΕΡΤ, πιθανότατα για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης. Μάλιστα, η συμφωνία μεταξύ της ΕΡΤ και της Ρίτσας Μπιζόγλη θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν… δεδομένη, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της… μετακόμισης της δημοσιογράφου από το Μαρούσι στην Αγία Παρασκευή.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου. Είχε περάσει Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι, αλλά προτίμησε να την αφήσει και να σπουδάσει δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993 πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Ξεκίνησε να παρουσιάζει τα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων του Alpha. Η «μεταγραφή» στον ΑΝΤ1, σε υψηλότερο πόστο δεν άργησε. Εδώ και πολλά χρόνια, η δημοσιογράφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παρουσιάζοντας τα δελτία του Σαββατοκύριακου, αλλά και τα νυχτερινά δελτία του καναλιού. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ηγηθεί εκπομπών σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

ΕΡΤ: Η κυβέρνηση δεν την… θέλει στη Super League

Δημοσίευμα – βόμβα βγήκε το Σάββατο από την εφημερίδα Live Sport, που μεταφέρει την πληροφορία για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το τηλεοπτικό τοπίο του νέου πρωταθλήματος. Η κυβέρνηση δεν θέλει την ΕΡΤ στο «παιχνίδι» της τηλεοπτικής πίτας για τη Super League 1, επιθυμώντας τον «απογαλακτισμό» των συλλόγων από τα συμβόλαια της δημόσιας τηλεόρασης. Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν ακόμη ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων που θα αγωνίζονται στη νεοσύστατη Super League 2 αλλά και τη Football League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments