Διεθνή

Conde Nast: Οι δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου (pics)

Conde Nast: Οι δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου (pics)
Conde Nast: Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό ανέδειξε τις δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου. Ποια κατέχει την πρωτιά.

Conde Nast: Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε κατορθώσει ακόμη να πάρετε την άδειά σας, είτε δεν έχετε σκεφτεί ακόμη τον προορισμό όπου θα κάνετε ένα ολιγοήμερο break, καθώς ακολουθεί ένας ιδιαίτερα δύσκολος χειμώνας. Είτε επιλέξετε την Ελλάδα, είτε εξορμήσετε προς το εξωτερικό, το κύριο μέλημα σας θα πρέπει να είναι η χαλάρωση, η ξεκούραση και η συλλογή όμορφων στιγμών. Ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες απολαμβάνουν τις ημέρες τους σε κάποια ονειρική παραλία της χώρας. Και η Ελλάδα, έχει την ευλογία να διαθέτει χιλιάδες παράκτια “στολίδια” τα οποία ζηλεύουν οι ξένοι. Φυσικά, επειδή ο πλανήτης είναι αρκετά μεγάλος, οι ομορφιές δεν σταματούν εδώ.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό magazino, Conte Nast, έβγαλε μια λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου. Πρόκειται για μέρη τα οποία, εάν μας δοθεί κάπως, κάποτε η δυνατότητα να τις επισκεφτούμε, θα συλλέγαμε τις στιγμές ως -ίσως- τις καλύτερες της ζωής μας. Φυσικά, για να μεταβεί κάποιος σε μία από τις δέκα παραλίες της λίστας, χρειάζεται να έχει γερή τσέπη.

Στη λίστα του Conte Nast, βλέπουμε ότι η πρώτη τριάδα αποτελείται από παραλίες της Χαβάης. Η Χονοκαλάνι είναι στην πρώτη θέση, η Χονόπου στη δεύτερη και η Sunset Beach στην τρίτη. Ακολουθεί η El Nido στις Φιλιππίνες, η Reduit στην Αγία Λουκία, η Palm Beach στην Αρούμπα, η Ματίρα στη Γαλλική Πολυνησία και η λίστα κλείνει με τη Τζαμάικα, το Σαν Μαρτίν και τον Σαν Τόμας.

Η λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την Χονοκαλάνι, την παραλία που αναδείχθηκε ως top από το Conde Nast. Η μαύρη ψιλή άμμος, το ειδυλλιακό τροπικό τοπίο και τα νερά του Ειρηνικού, συνθέτουν ένα σκηνικό που… θέλγει κάθε άνθρωπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments