Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φήμες για Ρεμπόσο, για να “σπρώξει” τον Κούτρη

Ολυμπιακός: Φήμες για Ρεμπόσο, για να “σπρώξει” τον Κούτρη
Ολυμπιακός: Το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι σίγουρο, με την περίπτωση του να συνδέεται με εκείνη του Πέδρο Ρεμπόσο.

Ολυμπιακός: Έντονη είναι η συζήτηση των τελευταίων ημερών όσον αφορά το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μπακ, σύμφωνα με το «Sportime», ήταν ο μόνος που «κόπηκε» ουσιαστικά από το αεροπλάνο της Κωνσταντινούπολης. Αν ήταν απλώς θέμα τακτικής του Πέδρο Μαρτίνς, θα μπορούσε να μεταβεί κανονικά στην Τουρκία και να μην μπει στην 18άδα. Όμως αυτή τη φορά δεν συνέβη όπως στο ματς με την Πλζεν στην Τσεχία.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, έχει ήδη αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως η υπόθεση της μεταγραφής του σε κάποια άλλη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος της. Κάτι, το οποίο γίνεται σχετικά εύκολα αντιληπτό από το γεγονός ότι ο ίδιος έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι κόντρα στην Μπασακσεχίρ, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποια πρόβλημα τραυματισμού.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Ρεμπόσο

«Η αναζήτηση εύλογα κινήθηκε στα… μονοπάτια της Μαγιόρκα. Η ισπανική ομάδα όπως είχε αποκαλύψει το Sportime ήταν μια ανάσα από την απόκτηση του Πέδρο Ρεμπόσο! Ο Πορτογάλος μπακ με τη φανέλα της Γκινγκάμπ είχε 36 συμμετοχές και οκτώ ασίστ παρακαλώ! Βέβαια, η ομάδα του δεν μπόρεσε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Ο γαλλικός σύλλογος αξίωνε τρία εκατ. ευρώ από τη νεοφώτιστη στην Πριμέρα Μαγιόρκα. Η ομάδα του νησιού ήταν διατεθειμένη να φτάσει σε αυτό το ποσό, ωστόσο η υπόθεση κάπου έχει κολλήσει τελευταία. Που; Σύμφωνα με πηγές από τη Γαλλία στο γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξαιρετική άποψη για τον 25χρονο Πορτογάλο μπακ της Γκινγκάμπ. Στο γαλλικό σύλλογο και στη χώρα γενικότερα έχει έρεισμα ο Μοντέστο. Θα μπορούσε να κλείσει το deal ακόμα πιο χαμηλά από τα τρία εκατ. ευρώ που ήταν οι αρχικές απαιτήσεις.

Μπορεί βέβαια όλο αυτό να γίνεται από τον Ολυμπιακό και για να… σπρώξει τον Κούτρη. Πάρα πολύ πιθανό σενάριο επίσης. Η αρχική προσφορά της Μαγιόρκα στον Ολυμπιακό για τον αριστερό μπακ των “ερυθρολεύκων” ήταν μισό εκατ. ευρώ ενοίκιο και 3,5 εκατ. ευρώ υποχρεωτικό buy out. Η ομάδα του Πειραιά δεν ήταν ικανοποιημένη ούτε με το ποσό, ούτε με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Όταν δε άκουσε πως για τον Ρεμπόσο είναι διατεθειμένη να προσφέρει τρία καθαρά, έγινε αντιληπτό πως λεφτά στη Μαγιόρκα υπάρχουν.

Ο Μαρτίνς πάντως, έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως σε περίπτωση αποχώρησης του Κούτρη, θα ήθελε παίκτη που να μπορεί να προσδώσει άμεσο ανταγωνισμό στον Κώστα Τσιμίκα. Παρεμπιπτόντως ο τελευταίος τα πήγε εξαιρετικά στα ματς με την Πλζεν. «Εξαφάνισε» τον Καγιάμπα και αν κάνει το ίδιο με τον Βίσκα της Μπασάκ, τότε μάλλον θα έχει κερδίσει τη θέση με το σπαθί του. Ας μην ξεχνάμε όμως πως αυτό περιμένει και η Μπεσίκτας να δει. Που είναι εκεί για να τσεκάρει τον “Τσίμι”.

Έχει πολύ “ζουμί” η υπόθεση των αριστερών μπακ στον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Κούτρης και το που θα καταλήξει θα ορίσει το τι θα γίνει. Η Μαγιόρκα ήταν και παραμένει το φαβορί για τον Κούτρη, αν όντως ο Ρεμπόσο έχει βγει από την εξίσωση. Πιθανό, αφού εκτός από τον Ολυμπιακό για τον 25χρονο Πορτογάλο μπακ ενδιαφέρονται επίσης Μπέτις και Σοσιεδάδ. Δευτερευόντως έχει ενδιαφέρον και ο Ρεμπόσο. Όνομα που πρέπει να κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας, σε κάθε περίπτωση. Ο Ολυμπιακός δείχνει πως ελέγχει καλά την κατάσταση πάντως», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «Sportime».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments