Διεθνή

Γιατί εξοργίστηκαν οι χρήστες του Instagram με αυτήν τη φωτογραφία

Γιατί εξοργίστηκαν οι χρήστες του Instagram με αυτήν τη φωτογραφία
Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφίες από αεροπλάνα έχουν γίνει viral. Κάποιοι που απλώνουν τα πόδια τους στις θέσεις των μπροστινών τους έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης. Ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση. Δυο ταξιδιώτες που προφανώς είχαν να διανύσουν ένα μεγάλο ταξίδι θέλησαν να ξεκουραστούν. Στις θέσεις του αεροπλάνου δεν είναι εύκολο και εκείνοι βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βολευτούν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Instagram «Passenger Shaming» αποκάλυψε νέες ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να πάρουν οι επιβάτες έναν υπνάκο. Στη φωτογραφία, ένας άνδρας με σορτς είναι ξαπλωμένος πάνω σε δύο θέσεις, ενώ από κάτω του κοιμάται μία γυναίκα στο πάτωμα.

Πολλές και διαφορετικές οι αντιδράσεις

Αρκετός κόσμος αντέδρασε στην όψη αυτής της φωτογραφίας. Κάποιοι μίλησαν για το αν είναι καλό για την υγιεινή των άλλων επιβατών να κυκλοφορούν ξυπόλητοι, ενώ κάποιοι στάθηκαν στο γεγονός πως ο άντρας του ζευγαριού άφησε την κοπέλα του στο πάτωμα.

«Ως επικεφαλής πληρώματος καμπίνας σας λέω: Για τον Θεό, μην πατάτε, επαναλαμβάνω μην πατάτε, με γυμνά πόδια στο πάτωμα του αεροσκάφους και ακόμα περισσότερο μην διανοηθείτε να ξαπλώσετε πάνω αν αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε ένας χρήστης.  «Ρατσιστής. Μαύρη κοπέλα κοιμάται στο πάτωμα. Ο λευκός άνδρας πάνω στα καθίσματα», σχολίασε άλλος χρήστης, αναφερόμενος στο χρώμα του δέρματος της γυναίκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments