Πολιτική

Κώστας Τζαβάρας: Ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο και έπεσαν “γαλλικά”

Κώστας Τζαβάρας: Ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο και έπεσαν “γαλλικά”
Κώστας Τζαβάρας: Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο του ήταν ανοιχτό και χρησιμοποίησε κάποιες λέξεις που δεν λέγονται στον αέρα.

Κώστας Τζαβάρας: Στη βουλή βρέθηκε σήμερα η Βασιλική Θάνου προκειμένου να εκφράσει τις αντιρρήσεις της στο νομοσχέδιο το οποίο σηματοδοτεί τη λήξη της θητείας της. Ωστόσο φαίνεται πως οι τοποθετήσεις της κούρασαν πολλούς. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που καταγράφηκε όταν η Βασιλική Θάνου ζήτησε και έλαβε τον λόγο επί ενός άλλου  θέματος που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Τότε ο Κώστας Τζαβάρας που είχε ξεχάσει το μικρόφωνο του ανοιχτό είπε ψιθυριστά «Πες το γαμώτο, πες το…». Μπορεί ο τόνος της φωνής του να ήταν χαμηλός, αλλά πέρασε κανονικά από τα μικρόφωνα και έφτασε στα αυτιά όσων παρακολουθούσαν το κανάλι της Βουλής. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Κώστας Τζαβάρας: Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Εργάσθηκε ως δικηγόρος στον Πύργο και χρημάτισε πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πύργου για δύο συνεχόμενες θητείες μέχρι το 2004. Κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει σε αρκετές τοπικές εφημερίδες.

Το 1998 έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γαβρίλη Λιατσή εκλεγόμενος πρώτος σε ψήφους, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2004 ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνοντας 13.119 σταυρούς. Στις επόμενες εκλογές, του 2007, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας. Στις εκλογές του 2009 επανεξελέγη βουλευτής Ηλείας, δεύτερος σε ψήφους. Μετά την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, στήριξε για την προεδρία τον Αντώνη Σαμαρά και μετά την εκλογή του πρώτου τοποθετήθηκε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.Υπήρξε μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι και την Siemens.

Τον Ιανουάριο του 2011 ορίστηκε Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης. Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012 επανεξελέγη πρώτος σε ψήφους στο νομό Ηλείας. Στις εκλογές που ακολούθησαν (Ιουνίου) επανεξελέγη.Στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά διορίστηκε Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (αρμόδιος για θέματα πολιτισμού).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments