Αθλητισμός

Γιάννης Μασούρας: Τον θέλει ξανά δανεικό ο Πανιώνιος

Γιάννης Μασούρας: Τον θέλει ξανά δανεικό ο Πανιώνιος
Γιάννης Μασούρας: Ο νεαρός δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό με τον Πανιώνιο να ερίζει για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Γιάννης Μασούρας: Ο νεαρός μπακ δεν έπεισε τον Πέδρο Μάρτινς στην φετινή προετοιμασία και είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού, πιθανότατα με μορφή δανεισμού. Για τον Γιάννη Μασούρα αναμένεται να κινηθεί άμεσα ο Πανιώνιος.

Ο περιορισμός μεταγραφών δυσκολεύει αρκετά το έργο ενίσχυσης της ομάδος του Πανιωνίου. Οι Κυανέρυθροι αναζητούν Έλληνες παίκτες προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού είναι ένας ποδοσφαιριστής που προβάρει τα κυανέρυθρα, με τους Νεοσμυρνιώτες να στοχεύουν και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι μία από τις περιπτώσει που απασχολεί τον Πανιώνιο. Ο 22χρονος μπακ-χαφ έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, ωστόσο όσο δεν βρίσκει αυτό που επιθυμεί τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες δανεισμού του στον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται ότι και την περυσινή χρονιά ο Γιάννης Μασούρα φόρεσε τη φανέλα των Κυανέρυθρων στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αντίθετα, ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας του Άκη Μάντζιου, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό με την αγορά τις Ιβηρικής και ειδικά της Πορτογαλίας με μικρομεσαία κλαμπ να είναι ο επικρατέστερος προορισμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments