Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντησή του για το ξέσπασμα που είχε πάνω στη σκηνή

Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντησή του για το ξέσπασμα που είχε πάνω στη σκηνή
Σταμάτης Κραουνάκης: Ο δημοφιλής δημιουργός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, έδωσε την απάντησή του για το ξέσπασμα που είχε πάνω στη σκηνή.

Σταμάτης Κραουνάκης: Viral έγινε η αντίδραση του δημοφιλή καλλιτέχνη στη συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο την Ύδρα, ξεσπώντας κατά μητέρας η οποία “έσπρωχνε τα παιδιά της”.  Συγκεκριμένα, ο κ. Κραουνάκης είχε πει τα εξής στο μικρόφωνο: “Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα”. Κι επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε απαντήσεις σχετικά με το ξέσπασμά του αλλά και όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

“Ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήρε διαστάσεις η φάση με την Κυρία στην Ύδρα. Όσοι με αγαπούν κατάλαβαν. Όσοι όχι, ευκαιρία. Έτσι έγινε. Επισημαίνω μιας και κοινοποιήθηκε ότι στο πρώτο μέρος της παράστασης που παίζει η Σπείρα, κάθομαι μπροστά, ανάμεσα στους θεατές.Ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσεις σε αυτό που ακούγανε. Χορεύανε, γελάγανε, συμμετείχαν, ανέβαιναν στα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά. Ο μόνος κίνδυνος ήσαν τα καλώδια, αλλά κοίταξα ήταν όλα καλυμμένα.

Με μερικά ανάπτυξα και επαφή. Με ένα, το πιο άτακτο του χάιδεψα την κεφάλα, κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τα άλλα.Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει… Στη μέση του Αυτή η Νύχτα Μένει. Αυτό… Τα υπόλοιπα να τα. Στεναχωρήθηκα πολύ μετά. Ανοιχτή συναυλία, υπέροχη, χωρίς εισιτήριο. Λυπάμαι”.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε τα εξής:”Με εντυπωσιάζει πάντα, ειδικά τώρα με τη δυναστεία των σόσιαλ μίντια, από που ξετρυπώνουν τόσες οχιές και πρέπει μισή μέρα να πετάς θειάφι, να καις ξερόχορτα και να κόβεις δηλητηριώδη κεφαλάκια. προτού σου τραβήξουν καμιά δάγκα και πας καλιά σου. Απ’ την άλλη, αυτή είναι η ωραία μας ζούγκλα… ας κάνουμε και τα κουμάντα μας. Πολύ ευχαριστώ όσα παιδιά με υποστήριξαν σε αυτή τη βαϊρολαίλαπα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments