Αθλητισμός

Άρης: Έκλεισε το deal – Συμβάλλουν οικονομικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Κινέζοι

Άρης: Έκλεισε το deal – Συμβάλλουν οικονομικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Κινέζοι
Άρης: Λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης των «κίτρινων» με την Μόλντε έγινε γνωστή μια είδηση αρκετά σημαντική για την ανάπλαση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Λίγο πριν την πρώτη σέντρα στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Μόλντε για τα προκριματικά του Europa League, έγινε γνωστή μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση όσον αφορά την ανάπλαση του γηπέδου της ομάδας. Όπως επιβεβαίωσαν οι «κίτρινοι», οι Κινέζοι επενδυτές που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη, έμειναν ικανοποιημένοι από τα σχέδια του νέου «Κλεάνθης Βικελίδης» και συμφώνησαν να βοηθήσουν οικονομικά τον Θοδωρή Καρυπίδη για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο.

«Είμαι χαρούμενος που φιλοξενούμε φίλους και συνεργάτες από την Κίνα. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με στόχο την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στη Νότια Κίνα», ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης και συνέχισε: «Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού. Γι’ αυτό τους φέραμε στο γήπεδο και τους αναλύσαμε το σχέδιο ανακαίνισης. Μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι δυνατοί στο κομμάτι της τεχνολογίας και έχουν δεσμευτεί να μας στηρίξουν για να ολοκληρωθεί γρήγορα», κατέληξε.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Άρη, οι εκπρόσωποι των Ασιατικών επενδυτικών εταιρειών ξεναγήθηκαν σήμερα στους χώρους του γηπέδου και ενημερώθηκαν από τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τα σχέδια σχετικά με τον εγκαταστάσεών, συμφωνώντας να βοηθήσουν σε πρώτη φάση όσον αφορά την ανάπλαση του γηπέδου.

Ματέο Γκαρσία: Καταθέτει νέα πρόταση για την απόκτησή του ο Άρης

Το σίριαλ με τον Αργεντινό επιθετικό στον Άρη φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί με θετικό ή με αρνητικό τρόπο μέσα στις επόμενες μέρες. Κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη θα υπάρξει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 νέα επικοινωνία με τη Λας Πάλμας, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, για να κατατεθεί ξανά πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα κυμαίνεται περίπου στο ίδιο ποσό με την αρχική (γύρω στο 1,5 εκατομμύριο) και θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις. Η διαφορά από την πρώτη προσέγγιση που είχαν κάνει οι Θεσσαλονικείς είναι πως αυτή τη φορά θα θέσουν τελεσίγραφο, ζητώντας την απάντηση από την ισπανική ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ειδάλλως θα αποσύρουν την προσφορά τους.

Λάδι στη φωτιά έριξε και ο Θόδωρος Καρυπίδης με ανάρτησή του στα social media, που αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρχει happy end στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην ομάδα, σημειώνοντας 32 εμφανίσεις και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί αισιοδοξία, καθώς ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι στα πλάνα του Πέπε Μελ και δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η τελική απόφαση όμως ανήκει στη Λας Πάλμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments