Αθλητισμός

Άρης: Κινέζοι στο Κλεάνθης Βικελιδης

Άρης: Κινέζοι στο Κλεάνθης Βικελιδης
Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξενάγησε στο Κλεάνθης Βικελιδης αντιπροσωπεία βιομηχανικών και επενδυτικών ομίλων της Κίνας.

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, 14 εκπρόσωποι βιομηχανικών και επενδυτικών όμιλοι της Κίνας, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Θόδωρου Καρυπίδη. Πρόκειται για ανθρώπους κορυφαίων εταιρειών της ασιατικής χώρας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του διεθνούς οργανωνισμού «Helllenic Trade Council» (HETCO), του οποίου ηγείται η αδερφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ειρήνη.

Το HETCO, λοιπόν, διοργανώνει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πολυμελούς αντιπροσωπείας Κινέζων επιχειρηματιών από την περιοχή της Ντονγκ Γκουάν, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργίας, της βαριάς βιομηχανίας, του χονδρικού εμπορίου, του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών. Η επίσκεψη θα είναι διήμερη και εκτός των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι Κινέζοι επενδυτές με εκπροσώπους φορέων της πόλης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει συνάντηση και με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η κινέζικη αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, θα τους παρουσιαστεί το πλάνο ανακαίνισης του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνολικά ο στρατηγικός σχεδιασμός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ που θα λειτουργήσει για την προώθηση του brand «Άρης» στην κινέζικη αγορά.

Άρης – Μόλντε: Ποιο κανάλι θα δείξει τη μάχη των κιτρινόμαυρων

Ο Άρης ρίχνεται απόψε (8/8, 20.00) στη μάχη για την πρόκριση απέναντι στη Μόλντε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Το ματς θα μεταδοθεί από την Cosmote TV, ενώ όπως έκανε γνωστό το συνδρομητικό κανάλι συμφώνησε και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Την Πέμπτη (15/8), στις 21.30 οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν και την δεύτερη αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Μόλντε, καθώς η COSMOTE TV εξασφάλισε και τις δύο αναμετρήσεις της ελληνικής ομάδας απέναντι στους Νορβηγούς (COSMOTE SPORT 1HD)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments