Αθλητισμός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Έμεινε εκτός αποστολής και φεύγει δανεικός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Έμεινε εκτός αποστολής και φεύγει δανεικός
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο λόγος που οδήγησε τον Γιώργο Δώνη στο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τη Μπεσίκτας.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό ματς του Σαββάτου με τη Μπεσίκτας, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος. Μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη δεν βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Ο νεαρός άσος τέθηκε εκτός αποστολής από τον Γιώργο Δώνη καθώς απομένουν τα τυπικά για την παραχώρησή του στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού. Ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους Κυανέρυθρους. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, αλλά πιστεύουν ότι χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να σταθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το σίγουρο είναι ότι στον Πανιώνιο θα πάρει πολλά περισσότερα παιχνίδια από αυτά που θα είχε με την πράσινη φανέλα αν παρέμενε τη νέα σεζόν στο ρόστερ. Αυτό φάνηκε και από τα φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία της ομάδας, όπου δεν πήρε το χρόνο που θα μπορούσε για ν’ αλλάξει την απόφαση του κόουτς και να παλέψει για τη θέση του.

«Πέταξε» για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

Ακόμη ένα πολύ δυνατό φιλικό ενόψει για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν το Σάββατο (20:00) την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε για την γειτονική χώρα με το αυριανό φιλικό να είναι ένα από τελευταία τεστ πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Την αποστολή που πήρε μαζί του ο Γιώργος Δώνης αποτελούν οι:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης, Νούνες, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Θεοχάρης, Ζαχίντ, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μακέντα, Καμπετσής, Βέργος και Κόναν, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπουζούκης και ο Εμμανουηλίδης που θα παραχωρηθεί δανεικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments