Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Φιορίν Ντουρμισάι: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του
Φιορίν Ντουρμισάι: Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Ντουρμισάι την τρομερή παρουσία του στην Πλατεία με την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ενθουσιασμένος με την απόκτηση του έμπειρου εξτρέμ που τον θεωρούσε μια αξιόπιστη λύση και για την κορυφή της επίθεσης.

*Όταν πριν από δύο μήνες ξεκινούσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο Φιορίν Ντουρμισάι εμφανιζόταν μπροστά πό τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ακόμη και στην Πολωνία ο διεθνής με την Ελλάδα φαινόταν να έχει προβάδισμα. Σταδιακά ο Ισπανός… τον προσπέρασε. Εάν, μάλιστα, ο Ολυμπιακός αποκτήσει κι άλλον επιθετικό, τότε τα περιθώρια θα στενέψουν ασφυκτικά για τον «Ντούρμι».

Φιορίν Ντουρμισάι: Πιθανός ο δανεισμός

Ο Γκερέρο έχει πολύ καλή παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν αποκλείεται ο Ντουρμισάι να οδηγηθεί στην έξοδο. Φυσικά, στον Πειραιά εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο του διεθνή ποδοσφαιριστή και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Οι επόμενοι στη λίστα των παικτών που προορίζονται για δανεισμό είναι ο Ούγκο Κάιπερς, ο Ματίας Ναουέλ και ο Γιάννης Μασούρας. Για τους συγκεκριμένους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, Ελλάδας και εξωτερικού, και στην πλατεία Αλεξάνδρας αναμένουν τις προτάσεις για να τις εξετάσουν. Δανεικός μπορεί να δοθεί και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ούγκος Βούκοβιτς, ενώ κάποιες φήμες εμφανίζουν αβέβαιο για τη συνέχεια και τον Μπρούνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments