Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (11/8/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (11/8/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (11/8/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (11/8/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Λέοντα, σας ωθεί να είστε δημιουργικοί, αισιόδοξοι και να ακολουθείτε την καρδιά σας. Ο Ήλιος θα βγει από τον Λέοντα για να περάσει στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, εστιάζοντας στην παράδοση, τον σεβασμό και την υπευθυνότητα. Όλα βρίσκουν τη θέση τους!

Ο Δίας βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει την θετική σας ενέργεια για να κάνετε βήματα προόδου. Σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία, θετική ώθηση για να προχωρήσετε μπροστά! Ο Ερμής βρίσκεται στις παρυφές του Καρκίνου, όπου «κυκλοφορεί» τους τελευταίες μήνες. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπιτικό, την οικογένεια και την αποκατάστασή σας. Ο Ερμής θα περάσει αργότερα στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου. Η σκέψη γίνεται πιο δημιουργική και η ενέργειά σας πιο δραστήρια!

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο από τον Μάρτιο, όπου θα διαμείνει για επτά χρόνια. Εστιάστε σε όσα πρέπει να κάνετε και φροντίστε όσα έχετε. Σήμερα ο Ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο – θα επιστρέψει σε ορθή πορεία τον Ιανουάριο. Είστε σε απόλυτη αφύπνιση!

Η Κυριακή θα είναι μια σημαντική μέρα για να εκπληρώσετε τις οικιακές σας εργασίες. Χθες καταφέρατε να ξεκουραστείτε αρκετά, οπότε σήμερα είναι ώρα για δουλειά. Την Κυριακή θα είστε σε θέση να κάνετε κάποιες βελτιώσεις ή ανακαινίσεις στο σπίτι σας, να ανανεώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας με καινούργια αντικείμενα. Θα αισθανθείτε περήφανοι για τις προσπάθειές σας (αρκεί να μην τεμπελιάσετε). Η Κυριακή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας σχέση, για ευχάριστες εκπλήξεις που θα ετοιμάσετε για τον/την αγαπημένο/η σας.

Οι καινούργιες ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν σήμερα θα εξελιχθούν μακροπρόθεσμα. Την Κυριακή, κάποιοι από εσάς θα μιλήσετε για κληρονομικά θέματα και οι μελλοντικές σας ενέργειες μπορεί να έχουν σχέση με την διατήρηση, την πώληση, την ενοικίαση περιουσίας και τα λοιπά. Την Κυριακή μην απορρίψετε προσκλήσεις σε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις ακόμη και αν συμμετέχουν σε αυτές και άτομα που δεν συμπαθείτε.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα έχετε την τάση να μιλήσετε τηλεφωνικά στους φίλους σας ή να τους γράψετε ένα γράμμα. Θα είστε πιο ανοικτοί στο να αναπτύξετε επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές, ειδικά με άντρες. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν σημαντικά γεγονότα ή εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη που είναι συγγενείς ή φίλοι σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε μια διάθεση που θα επηρεάζεται εύκολα από τα γεγονότα της μέρας. Φυσικά, αυτά θα εξελιχθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για καθέναν από εσάς. Αν αισθανθείτε κάποια αδιαθεσία θα πρέπει να το προσέξετε και να αναζητήσετε ιατρική φροντίδα. Σε γενικές γραμμές, σήμερα μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα στην εκπλήρωση σχεδίων που αφορούν το σπίτι σας και την οικογένεια σας ή στα σχέδια που θα κάνετε για την εβδομάδα που έρχεται. Μην παρασυρθείτε από πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα αισθάνεστε άνετα να επικοινωνήσετε με παιδιά και άτομα νεότερης ηλικίας. Μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό, που σχετίζονται με την οικογένεια σας ή τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Την Κυριακή ασχοληθείτε πιο σοβαρά με εργασίες που έχουν μείνει πίσω από τις προηγούμενες εβδομάδες. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι πάσης φύσεως, θα σας επηρεάσουν χωρίς να το περιμένετε και μπορεί ακόμη και να αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα προγραμματίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις για τη νέα εβδομάδα. Θα βασιστείτε σε χρήματα που περιμένετε να πάρετε, αλλά η συμβουλή μας είναι να μην πιέσετε καταστάσεις. Η Κυριακή θα είναι μια σημαντική μέρα για τις δουλειές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας, στο εξοχικό σας ή στον εργασιακό σας χώρο (κάποιοι από εσάς δουλεύουν και τις Κυριακές, έτσι δεν είναι;) Σήμερα να περιμένετε καλά κέρδη από συναλλαγές ή άλλες οικονομικές υποθέσεις στην επιχείρησή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments