Αθλητισμός

Τζιουλιάνο: Αρέσει και στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος

Τζιουλιάνο: Αρέσει και στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος
Τζιουλιάνο: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Μπασακσεχίρ, φέρεται να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό.

Τζιουλιάνο: Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στον play off γύρο των προκριματικών του Champions League, επικρατώντας με 1-0 της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη. Μπορεί μεν οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το προβάδισμα, αλλά οι Τούρκοι είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα και η ρεβάνς κρύβει τις δικές της «παγίδες». Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του, αλλά και ο ίδιος να παραμείνει συγκεντρωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα άλλα έχουν έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν αφήσει στην άκρη το μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Livesport», οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν εκ νέου με την Μπασακσεχίρ, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων όμως. Το συγκεκριμένο Μέσο με δημοσίευμα του φέρνει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στο στόχαστρο τον Τζιουλιάνο, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Ο ίδιος προέρχεται από μια πολύ καλή περσινή σεζόν, στην οποία μέτρησε 16 γκολ και 10 ασίστ σε 41 συμμετοχές.

Το όνομα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είχε εσχάτως ακουστεί και για την Μπασακσεχίρ, η οποία μάλιστα φερόταν να βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και η «Livesport» στο δημοσίευμα της τονίζει πως αν και ο παίκτης αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς, η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή Σολδάνο ανοίγει πόρτες για συνεργασία με την Μπόκα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί. η μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του από το Σάββατο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Μπόκα. Οι Γενοβέζοι συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για ετήσιο δανεισμό. Το ίδιο έκαναν και με τον Σολδάνο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα για τη συμφωνία με τους Αργεντινούς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Πειραιώτες θα βάλουν στα ταμεία του 300.000 ευρώ σαν «ενοίκιο» για τον δανεισμό. Σε περίπτωση που θελήσει η Μπόκα να κρατήσει τον Σολδάνο και μετά τον δανεισμό του, θα πρέπει να πληρώσει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Πέρα από τα οικονομικά οφέλη που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» υπάρχουν και άλλα σημαντικά. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανοίγει παρτίδες με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της Αργεντινής λέει πολλά.

Ο ποδοσφαιριστής πηγαίνει στην Μπόκα Τζούνιορς υπό τη μορφή δανεισμού και όχι με πώληση. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός και η Μπόκα θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται αρκετά με την αγορά της Αργεντινής και από τη στιγμή που θα υπάρχουν πλέον επαφές με την Μπόκα θα έχει καλύτερη πρόσβαση σε αυτήν.

Παίζει σημαντικό ρόλο η κίνηση αυτή και μπορεί ο Φράνκο Σολδάνο να μην έπιασε στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη φαίνεται ότι οι Πειραιώτες βγαίνουν κερδισμένοι με άλλον τρόπο. Ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με την Μπόκα Τζούνιορς και πλέον θα μπορούν να έχουν έναν ακόμη συνεργάτη στην Αργεντινή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments