Video

Χανιά: Οδηγός έκανε όπισθεν στα τυφλά και τα πήρε όλα παραμάζωμα (vid)

Χανιά: Οδηγός έκανε όπισθεν στα τυφλά και τα πήρε όλα παραμάζωμα (vid)
Χανιά: «Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει» ανέφερε ο πεζός που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.

Χανιά: Καθημερινά αποδεικνύεται ότι στην Κρήτη δεν ξέρουν να οδηγούν και μάλιστα δεν προσέχουν καν αν πρόκειται να χτυπήσουν κάποιον αθώο στο πέρασμά τους. Από θαύμα γλίτωσε το περασμένο Σάββατο ένας πεζός στην Παλαιόχωρα στα Χανιά, αφού από το… πουθενά ήρθε κατά πάνω του ένα όχημα με όπισθεν.

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να διασχίσει τον δρόμο από τη διάβαση πεζών. Κοίταξε δεξιά, κοίταξε αριστερά και αφού διαπίστωσε ότι δεν περνάει κάποιο όχημα. Τότε ο οδηγός ενός κόκκινου αυτοκινήτου που μόλις είχε περάσει πάνω από τη διάβαση, αποφάσισε να κάνει όπισθεν. Μάλιστα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ελέγξει αν περνάει κάποιος από πίσω του. Έκανε όπισθεν και… όποιον πάρει ο χάρος.

Όπως σχολιάζει και ο πεζός «ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει», ενώ τόνισε ότι αν δεν είχε βάλει τις φωνές να τον ακούσει ο οδηγός, θα τον είχε «πατήσει» κανονικά. Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Προσοχή φίλοι και όσο γίνεται να είστε έτοιμοι… Σωματικά και πνευματικά…Δεν ξέρετε πότε και από πού θα σας έρθει…Προσωπικά μου ήρθε με όπισθεν σε διάβαση… Αν δεν τον είχα ακούσει θα με είχε πατήσει κανονικά…

Gepostet von Παναγιώτης Δεληνικόλας am Samstag, 10. August 2019

Κρήτη: Τρεις νεκροί στην άσφαλτο σε 48 ώρες

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην άσφαλτο της Κρήτης καθώς το νησί μετρά 45 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα, με αρκετούς από αυτούς να είναι νέοι άνθρωποι. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως μέσα σε μόλις 48 ώρες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την εμπλοκή τους σε τροχαία.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ένας άνδρας 19 ετών, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου και στην κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο της νησίδας και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Παράλληλα, ένα τέταρτο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης, στην εθνική οδό και ειδικότερα στο ύψος των Αγίων Πάντων του Βάμου Χανίων, ένα τζιπ συγκρούστηκε με φορτηγό ψυγείο, με αποτέλεσμα μια 20χρονη γυναίκα να σκοτωθεί και 5 ακόμη άτομα να τραυματιστούν. Μάλιστα, οι εικόνες του συγκεκριμένου τροχαίου προκαλούν σοκ, αφού το μοιραίο τζιπ, στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα – και 4 ακόμη άνδρες – καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τέλος, την Πέμπτη και αφότου έδωσε την πιο δύσκολη «μάχη» της ζωής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, την τελευταία του πνοή άφησε ακόμη ένας 19χρονος άνδρας, θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Ο νεαρός νοσηλευόταν για 17 ημέρες στη ΜΕΘ, μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της 22ας Ιουλίου, επί της Οδού Κισσάμου στα Χανιά, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 19χρονος μαζί με έναν 18χρονο συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να εκπνεύσει, λίγες ώρες αργότερα, ο 18χρονος, ενώ τελικά την τελευταία του πνοή άφησε και ο 19χρονος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments