Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (12/8/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (12/8/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (12/8/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (12/8/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, ανοίγει την εβδομάδα με υπευθυνότητα. Στον Αιγόκερω βρίσκεται και ο Κρόνος, συντροφιά με τον Πλούτωνα. Αυτό το γεγονός αυξάνει την ανάγκη να βάλετε τη ζωή σας σε μια σωστή σειρά!

Η Σελήνη θα συναντηθεί αρχικά με τον Κρόνο και στη συνέχεια με τον Πλούτωνα. Αρχίζετε να κατανοείτε πού βρίσκεστε και ποιον τρόπο χειρισμών πρέπει να επιλέξετε! Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, μετά τη συνάντηση με τον Πλούτωνα. Αυτή θα είναι η προωθητική σας ενέργεια για να προχωρήσετε. Σταδιακά παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας!

Τη Δευτέρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε ρίσκα: Να προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, να κάνετε καινοτομίες στην επιχείρησή σας και άλλα. Μια ιστορία για κάποιο παιδί μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε κάποια καινούργια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το δικό σας παιδί ή εγγόνι (αν έχετε).

Τη Δευτέρα αποφύγετε να εμπλακείτε στις υποθέσεις των φίλων σας. Ο αντίκτυπος ενός άντρα – που πιθανόν ζει σε άλλο μέρος – στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, θα είναι σημαντικός και κρίσιμος για εσάς. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα για την κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να κινδυνεύσετε να αποτύχετε κάπου ή να χάσετε κάτι, λόγω προσπαθειών να σας εξαπατήσουν ή να σας χειραγωγήσουν οι άνθρωποι γύρω σας. Μπορεί και εσείς να υποβληθείτε σε τέτοιου είδους πράξεις, από άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους. Η Δευτέρα κρύβει μια έκπληξη για εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρόκειται για κάτι ευχάριστο. Σήμερα να είστε ανοικτοί σε σχόλια κα προτάσεις που θα πάρετε από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού του Υδροχόου ή των Διδύμων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είστε σε φάση να φλερτάρετε, να βιώσετε ρομαντικές και προσωπικές εμπειρίες, να διασκεδάσετε με φίλους ή συγγενείς. Θα είστε ενθουσιασμένοι για ένα γεγονός στη ζωή ενός άντρα νεαρής ηλικίας. Σήμερα να περιμένετε σημαντικές πληροφορίες ή μια συζήτηση που θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό για το μέλλον.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις με γυναίκες νεαρής ηλικίας. Θα υποσχεθείτε κάτι ή θα υποστηρίξετε τις ενέργειες ενός ατόμου στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Οι νέες ή οι ερωτικές επαφές που θα κάνετε με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη στη ζωή σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα ασχολείστε χωρίς καθυστέρηση, με σημαντικές δεσμεύσεις που αφορούν το γάμο ή την οικογένειά σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο για εσάς και είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, καθώς θα προκύψουν νέες ευκαιρίες ή θα χαρείτε με σημαντικά αποτελέσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments