Αθλητισμός

Μπρούνο: Τετ α τετ με τον Πέδρο Μάρτινς

Μπρούνο: Τετ α τετ με τον Πέδρο Μάρτινς
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες μετά τα λάθη που έκανε στην Τουρκία.

Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να ήταν ο μοιραίος παίκτης στην Τουρκία κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με τις καθυστερήσεις, και ήταν ο πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις στις οποίες λίγο έλειψε να κριθεί και ο αγώνας.

Η πρώτη ήταν το φάουλ που έκανε σηκώνοντας το χέρι του έξω από τη μεγάλη περιοχή και η δεύτερη επίσης όταν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι η Μπασακσεχίρ! Για καλή τύχη του Μπρούνο, ο Ζόσε Σά απέκρουσε το πέναλτι, διατηρώντας το 0-1 και κρατώντας το σημαντικό διπλό για τον Ολυμπιακό που σημαίνει μισή πρόκριση.

Μετά από τις δύο αυτές φάσεις ο Μπρούνο δεν ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση, όσον αφορά την ψυχολογία του. Αυτό ήταν κάτι εμφανές τόσο κατά την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία, όσο και στο Ρέντη στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

Μπρούνο: Τετ α τετ με Πέδρο Μάρτινς

Η κακή ψυχολογία του Μπρούνο δεν πέρασε απαρατήρητη στου Ρέντη και για τον λόγο αυτό ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να μιλήσει ιδιαιτέρως στον παίκτη. Είχε μαζί του ένα τετ α τετ, έτσι ώστε να του ανεβάσει την ψυχολογία. Του εξήγησε τι περιμένει απ’ αυτόν και επίσης του τόνισε ότι δεν θα πρέπει να αφήνει τέτοιες στιγμές να τον παίρνουν από κάτω. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελικά δεν κόστισαν τα δύο αυτά λάθη του στην ομάδα.

Δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Έχασε από το κέντρο τον Φορτούνη λόγω τραυματισμού και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ήταν να χάσει και παίκτη λόγω ψυχολογίας. Για αυτό και θέλησε να μιλήσει στον Βραζιλιάνο, έτσι ώστε να του ανεβάσει τη διάθεση ενόψει της συνέχειας. Τονίζοντάς του παράλληλα πως όλη η ομάδα σε εκείνο το σημείο έχασε τη συγκέντρωσή της και ήταν κάτι που έφταιγαν όλοι οι παίκτες.

Μπρούνο: Εμψύχωση και από τους συμπαίκτες του

Εκτός του Πέδρο Μαρτίνς στον Μπρούνο μίλησαν και οι συμπαίκτες του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς με την Μπασακσεχίρ θέλησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία του Βραζιλιάνου. Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά. Ένας από τους πρώτους που τον πλησίασε μάλιστα ήταν ο Σα, ο οποίος έπιασε το πέναλτι και κράτησε το 1-0 του Ολυμπιακού στην Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments