Αθλητισμός

Μεχμέτ Οζκάν: Αρέσει στον Ολυμπιακό γράφουν οι Τούρκοι

Μεχμέτ Οζκάν: Αρέσει στον Ολυμπιακό γράφουν οι Τούρκοι
Μεχμέτ Οζκάν: Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό.

Μεχμέτ Οζκάν: Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός χτενίζει την αγορά για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι Πειραιώτες βρίσκουν λαβράκια που μπορούν να εξελιχθούν στην ομάδα και στη συνέχεια να πουληθούν για ένα μεγάλο ποσό σε σύλλογο του εξωτερικού. Οι άνθρωποι που τρέχουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ δίνουν μεγάλη βάση στις αγορές της Γαλλίας και της Σερβίας που παραδοσιακά βγάζουν μεγάλα ταλέντα.

Ωστόσο το τμήματα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση από την Τουρκία. Έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της γειτονικής χώρας. Πρόκειται για τον Μεχμέτ Οζκάν που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εσκισεχίρσπορ. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον παίκτη. “Στην Τουρκία υπάρχουν πολύ καλοί νέοι παίκτες. Πολλά ταλέντα. Εμείς παρακολουθούμε μεταξύ άλλων τον Οζκάν της Εσκισεχίσπορ”, ήταν τα λόγια του.

Μεχμέτ Οζκάν: Με τόσα τον παραχωρεί η ομάδα του

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μεχμέτ Οζκάν και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του.  Από την πλευρά της η Εσκισεχίρσπορ τον κοστολογεί στο 1.000.000 ευρώ. Το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, υπενθύμισε και χθες η τουρκική «Fanatik», η οποία υπογράμμιζε πως Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Ολυμπιακός, είναι οι ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον 20χρονο μέσο.

Ο Μεχμέτ Οζκάν γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1998 στην Αντάνα, έχει ύψος1,75 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως κεντρικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αντάνα Γκετσεμπιρλιγκι και τον Ιανουάριο του 2016 εντάχθηκε στην Κ19 της Εσκισεχίσπορ. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έκανε το ντεμπούτο του, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Ερτζινσανσπόρ.

Την πρώτη του χρονιά στην Εσκισεχίσπορ πραγματοποίησε 3 εμφανίσεις, καταγράφοντας 111 λεπτά συμμετοχής. Την περσινή σεζόν ήταν η χρονιά του. Μέσα από την προετοιμασία κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα της τούρκικης ομάδας. Ο νεαρός μέσος από τότε δεν βγήκε από τη βασική 11άδα και πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 2 ασίστ σε 3.055 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments