Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (15/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (15/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (15/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (15/8/19).

Κριός

Αξιοποιήστε το πνεύμα και την ευφυΐα σας, αγαπητοί Κριοί! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα ηλεκτρίσει τη ζώνη σας των ομαδικών εγχειρημάτων. Όποια κι αν είναι η παρέα σας, θα σας χαρίσει πολλές νίκες και θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και την ανεμελιά σας. Παράλληλα, η στιγμή είναι ιδανική για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες η δύναμη θα βρίσκεται στους αριθμούς, γι’ αυτό κάντε τις προσεγγίσεις σας. Μην χαραμίζετε τη δυναμική σας, με άτομα που απέχουν από την οπτική σας, αυτά τελικά μόνο σας καθυστερούν!

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να φωταγωγήσετε το όνομα και τα πολλά ταλέντα σας, αγαπητοί Ταύροι! Οι δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν τη σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα αφορούν την ευόδωση των ονείρων σας στα θέματα καριέρας. Οι κόποι που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες, θα φτάσουν τώρα σε ένα ιδανικό ορόσημο. Αν δεν έχετε αξιοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να τις γνωστοποιείτε στο ευρύτερο κοινό. Θα δείτε να αναβαθμίζετε τον εαυτό σας, μέσα από τη δημιουργικότητα και τα οράματά σας!

Δίδυμοι

Η θέα της τύχης τάσσεται στο πλευρό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αντικρίστε με αισιοδοξία τους καινούργιους σας ορίζοντες, καθώς η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Υδροχόο φωτίζει τον διεθνή 9ο Οίκο σας. Μην εκπλαγείτε αν αναδυθεί ξανά η ανάγκη σας για περιηγήσεις ή αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξετε πόλη ή και χώρα… Η μετακίνηση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Επιπροσθέτως, μπορεί να έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να δεχθείτε θετική επιρροή από άτομα με διαφορετική κουλτούρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Καρκίνος

Η σεξουαλική σας θερμοκρασία εκτοξεύεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Υπό την επήρεια της Πανσελήνου στον Υδροχόο, ο σαγηνευτικός μαγνητισμός σας θα είναι πυρετώδης. Από τα ερεθιστικά παιχνίδια ρόλων μέχρι τους πειραματισμούς, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ικανοποιήσει όλες τις ενδόμυχες ορέξεις του. Το ολόγιομο φεγγάρι θα κάνει ακαταμάχητη την ανάγκη σας για «συμπράξεις», τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι δονήσεις θα σας στρέφουν σε επισημοποιήσεις ή και οριστική επανασύνδεση με μια σχέση που είχε σκαμπανεβάσματα!

Λέων

Ετοιμαστείτε για ορόσημα στις σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτά θα φροντίσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, μια ονειρική συμφωνία μπορεί να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες ίσως πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν όλων των ειδών οι σχέσεις σας, το βέβαιο είναι ότι θα εξελιχθούν ουσιαστικά πριν λήξει αυτός ο μήνας!

Παρθένος

Δώστε χώρο και χρόνο στην προσωπική σας ευημερία, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτό θα εστιάσει την προσοχή σας η Πανσέληνος στον Υδροχόο, που θα χρίσει πρωταγωνίστρια την ζωτικότητά σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τον εαυτό σας: Προσέξτε τη διατροφή σας, εντάξτε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας, κλείστε ραντεβού για τον τακτικό έλεγχο της υγεία σας. Οι όποιες προσπάθειες βελτίωσης του τρόπου ζωής σας που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες, θα αρχίσουν να σας δίνουν θεαματικά αποτελέσματα. Παράλληλα, θετική ώθηση αναμένεται να λάβουν και τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα σημειώσετε πρόοδο, ίσως και από ένα νέο εργασιακό πόστο!

Ζυγός

Ο φτερωτός Έρωτας στοχεύει τα βέλη του κατευθείαν στην καρδιά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό την Πανσέληνο στον Υδροχόο – και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της λάμψης. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα δείτε πόσο εύστοχος ήταν: Θα ξεκαθαρίσει απόλυτα όσα λαχταράτε και θα σας εκπλήξει με τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να έχετε και ειδήσεις για εγκυμοσύνη, μιας και αυτή είναι η ζώνη της γονιμότητας. Παράλληλα φροντίστε την εμφάνισή σας, καθώς τα ταλέντα σας θα έλξουν την κατάλληλη προσοχή και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Σκορπιός

Προμηθευτείτε αρκετά χαρτομάντιλα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ευαισθησία σας θα βγει στην επιφάνεια, χάρη στην Πανσέληνο στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας των συναισθημάτων. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα να ανοιχτείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να εκφραστείτε – ακόμα και σε συγκινησιακό επίπεδο. Παράλληλα, ένα άτομο του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας προτείνει να συνεργαστείτε σε ένα ταξίδι ή ένα νέο εγχείρημα. Να είστε έτοιμοι για την πραγμάτωση ονείρων σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Τοξότης

Ώρα για συμπράξεις, αγαπητοί Τοξότες! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας των συνεργασιών, σας ανοίγει τον δρόμο για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Να είστε σε επαγρύπνηση αν αναζητάτε το μελλοντικό σας ερωτικό ή επαγγελματικό έτερο ήμισυ. Παράλληλα, οι ιστοσελίδες προσωπικών γνωριμιών και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορεί να αποδειχθούν ιδανικά εργαλεία. Αξιοποιήστε τα για να προβληθείτε, γράψτε απλόχερα τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις των άλλων!

Αιγόκερως

Αναζητάτε το χρήμα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φωτίζει τον Οίκο σας των εισπράξεων! Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει νωρίτερα αυτή τη χρονιά, θα αρχίσουν να αποδίδουν: Με την εισροή μετρητών ή την ευκαιρία να ανέβετε ψηλότερα στην κλίμακα της επιτυχίας. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αύξηση, η στιγμή είναι ιδανική για να διαπραγματευτείτε εκ νέου το πόστο και τις ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα, ενδέχεται να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο. Να είστε σε επαγρύπνηση τις επόμενες δύο εβδομάδες για τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Υδροχόος

Το μέλλον σας δεν θα μπορούσε να διαγραφεί πιο φωτεινό, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας και σας βάζει στο επίκεντρο της προσοχής για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα αναστατώνετε σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε, από το μαγνητισμό και το κύρος που θα αποπνέετε. Θα είναι αδύνατον να είστε διακριτικοί, δεν θα σας το επιτρέψει η ανάγκη των άλλων να σας προσεγγίσουν! Παράλληλα, το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς περιορισμούς και να βιώσετε καθετί καινούργιο χωρίς απολογίες!

Ιχθύες

Εμπιστευθείτε το σύμπαν για τη στήριξη που χρειάζεστε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να ωριμάσετε. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο επί του πεπρωμένου, γι’ αυτό σταματήστε να παλεύετε με την τύχη σας. Ενδώστε στη φυσική σας ανάγκη να παραδοθείτε, για να βιώσετε τα υπέροχα δώρα που σας αναμένουν. Όταν ξεφύγετε από το παρελθόν και καλωσορίσετε τη φρέσκια ενέργεια της ατμόσφαιρας, θα προσκαλέσετε απίστευτα θαύματα στη ζωή σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments