Αθλητισμός

Φοντέ Καμαρά: Στου Ρέντη για προπονήσεις ο νεαρός αμυντικός

Φοντέ Καμαρά: Στου Ρέντη για προπονήσεις ο νεαρός αμυντικός
Φοντέ Καμαρά: Ο 21χρονος αμυντικός κάνει προπονήσεις στου Ρέντη, αλλά η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Φοντέ Καμαρά: Στις αρχές Ιουλίου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Γκαζελέκ Αζαξιό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετέβη στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, όπερ και εγένετο, με τους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνουν τετραετή συμφωνία. Ωστόσο, μετά τις υπογραφές, ο Καμαρά επέστρεψε στη Γαλλία για να μεταβεί ξανά στην Ελλάδα, ούτως ώστε να αρχίσει προπονήσεις στου Ρέντη. Σύμφωνα με το Sportime, τις τελευταίες ημέρες ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μπακ είναι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει θέση στο rotation.

Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να δοθεί ο Φοντέ Καμαρά δανεικός. Πιθανότατα σε ομάδα του εξωτερικού. Έτσι ώστε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να μπορέσει μέσα από τους αγώνες να βελτιωθεί. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ελλάδας. Αλλά αυτή τη στιγμή επικρατεί το σενάριο του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να είναι σε Γαλλία ή Βέλγιο.

Σενάρια για Γκουαρίν

Το όνομα του Φρέντι Γκουαρίν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων αναζητά έναν χαφ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τη Σανγκάη Σενχούα και είναι περίπτωση που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Sportime. Προς το παρόν όμως, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. O Φρέντι Γκουαρίν, είναι Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1986. Είναι πολύπλευρος παίκτης, που μπορεί να παίξει είτε στην κεντρική είτε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Iκανός στο να βγάζει αποτελεσματικές μπαλιές μεγάλου βεληνεκούς και με τα δύο πόδια, αλλά και στη δημιουργία παιχνιδιού, ξεκίνησε τη καριέρα του στην ομάδα της Ενβιγάδο, έπειτα πέρασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την Αργεντινή και αργότερα, έπαιξε για 2 χρόνια στην Γαλλία με την ΑΣ Σαιντ-Ετιέν. Έκανε γνωστό το όνομά του με την πορτογαλική Πόρτο, όπου πέρασε τέσσερις σαιζόν και κατέκτησε 10 μεγάλους τίτλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments