Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Η ΑΕΚ τον δίνει ξανά δανεικό στον ΟΦΗ

Γιώργος Γιακουμάκης: Η ΑΕΚ τον δίνει ξανά δανεικό στον ΟΦΗ
Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Έλληνας φορ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έρχονται σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του.

Γιώργος Γιακουμάκης: Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνιστεί ξανά ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος θα παραχωρηθεί στους Κρητικούς ως δανεικός από την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Οι κρητικοί έμειναν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία του Γιακουμάκη στην ομάδα, με τον ίδιο να μετράει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές και να βοηθάει αρκετά στην παραμονή του ΟΦΗ στη Super League. Γι’ αυτό και κινήθηκαν άμεσα για να τον αποκτήσουν και για τη φετινή σεζόν, μόλις έμαθαν ότι είναι διαθέσιμος προς παραχώρηση. Εξάλλου, ο 25χρονος επιθετικός δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ουσιαστικά ο ίδιος βοήθησε μόνο στο διάστημα της προετοιμασίας μέχρι να έρθει ο Πορτογάλος. Κάτι που φάνηκε από τα πρώτα επίσημα ματς που ήταν εκτός. Ετσι, ο νεαρός προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής επέλεξε και φέτος τον ΟΦΗ. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sportime», αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως ο Γιακουμάκης έχει συμπεριληφθεί στην λίστα της UEFA για τα ματς με την Τράμπζονσπορ, αλλά μέχρι Τετάρτη η «Ένωση» έχει δικαίωμα δύο αλλαγών.

Ρούμπεν Γκάμπριελσεν: Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του – Σενάρια για ΑΕΚ

Η Μόλντε τα βρήκε σκούρα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, αλλά κατάφερε -δυστυχώς για την ελληνική ομάδα- να περάσει στα playoffs του Europa League, πανηγυρίζοντας μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» τη… «γλυκιά» ήττα με 3-1 στην παράταση. Βασικός με τη νορβηγική ομάδα ήταν ο κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Γκάμπριελσεν.

Ο αρχηγός της ομάδας, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός που ήρθε στην χώρα μας, έχοντας φυσικά την αγωνιστική του υποχρέωση απέναντι στους «κίτρινους». Σύμφωνα με το «Sportime», λοιπόν, ο ατζέντης του παίκτη βρισκόταν επίσης στην Ελλάδα αυτές τις μέρες με την υπόλοιπη αποστολή, κάτι που μπορεί να επεκτείνει το… σενάριο να έρθει ο Γκάμπριελσεν για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας.

Ο μάνατζερ του σέντερ μπακ της Μόλντε είναι ένας άνθρωπος που… λύνει και δένει στο σύλλογο και δεν είναι παράξενο, που ακολούθησε την αποστολή, αλλά δεν αποκλείεται η επίσκεψή του να αξιοποιήθηκε για τις επαφές με την ΑΕΚ. Η Ένωση ψάχνει αμυντικό, άλλωστε, και ο Νορβηγός στόπερ είναι ψηλά στη λίστα μαζί με τον Αμπντουλαγέ Μπα, με τη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών να είναι λιγότερη από τα 150 χιλιάδες ευρώ στην τριετία. Κάπως έτσι, μετά από αυτό το ταξίδι δεν αποκλείονται και οι εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments