Αθλητισμός

Τζακ Ρόντγουελ: Είπε “όχι” σε πρόταση της Μπλάκμπερν

Τζακ Ρόντγουελ: Είπε “όχι” σε πρόταση της Μπλάκμπερν
Τζακ Ρόντγουελ: Ο Άγγλος χαφ που παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μπλάκμπερν για νέο συμβόλαιο.

Τζακ Ρόντγουελ: Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές μεταγραφές για τα οικονομικά του δεδομένα. Ο Γιώργος Δώνης είναι ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό με το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Ωστόσο επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη χαφ. Ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Τζακ Ρόντγουελ. Ο Άγγλος χαφ γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και εμφανίζεται ψημένος στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος χαφ έχει μείνει ελεύθερος κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να αποζημιώσει κάποια ομάδα. Η Μπλάκμπερν στην οποία έπαιζε ο Ρόντγουελ την περασμένη σεζόν δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει την περίπτωση του. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του μαζί της ολοκληρώθηκε, κάνει προσπάθεια για να τον κρατήσει έστω και την τελευταία στιγμή.

Τζακ Ρόντγουελ: Το όχι στην Μπλάκμπερν

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός απέρριψε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από την Μπλάκμπερν. Η ομάδα της Championship έμεινε ικανοποιημένη από την προσφορά του την περασμένη σεζόν, καθώς έπαιξε σε 21 ματς πρωταθλήματος και σκόραρε μία φορά.

Ωστόσο ο Ρόντγουελ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό και περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή. Άλλωστε για να απορρίψει πρόταση από την Championship και τη μεταγραφική περίοδο στην Premier League να έχει ολοκληρωθεί, όλα δείχνουν πως υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να μετακομίσει στους «πράσινους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments