Αθλητισμός

Λούκα Ιβανούσετς: “Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ”

Λούκα Ιβανούσετς: “Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ”
Λούκα Ιβανούσετς: Με αφορμή τη μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον ίδιο.

Λούκα Ιβανούσετς: Το όνομα του Κροάτη μέσου ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα το φετινό καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός φερόταν να ενδιαφέρεται «θερμά» για την απόκτηση του, καθώς ο ίδιος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παίζουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Τελικά, όμως, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και κατάφερε να τον αποκτήσει. Ο 21χρονος επιτελικός μέσος με αφορμή τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να διέψευσαν πριν από μερικές ημέρες το ενδιαφέρον τους για τον ίδιο, αλλά ο Ιβάνουσετς δεν ξέχασε να τους συμπεριλάβει στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Είχα κι άλλες προτάσεις, από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξα τη Ντιναμό» είπε ο Ιβανούσετς, και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Γκερέρο: Αρνήθηκε πρόταση ο Ολυμπιακός

Ομάδα του εξωτερικού και, συγκεκριμένα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενδιαφέρθηκε για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, σύμφωνα με τη «Sportday». Η ομάδα που φέρεται να τον είχε στη λίστα της, μάλιστα, φρόντισε να κάνει κρούση στους Πειραιώτες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησής τους, χωρίς όμως η υπόθεση τελικά να προχωρήσει.

Το θέμα δεν είχε ιδιαίτερη εξέλιξη κυρίως, επειδή ο Ισπανός επιθετικός είναι βασικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή και θα ήταν ριψοκίνδυνο αυτή την εποχή να έφευγε. Αν αποχωρούσε, θα σήμαινε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να ψάξει για αντικαταστάτη, με το σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον, μάλιστα, να έχει αναφέρει, ότι ο Γκερέρο ήταν ιδανικός για την κάλυψη κενού παίκτη που έχασαν λόγω τραυματισμού. Στην ελληνική ομάδα… δε συγκινήθηκαν, όμως, στο τέλος.

Ο Γκερέρο έχει θέση βασικού αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια πως έχει ξεκινήσει τη σεζόν με θετικές εμφανίσεις. Ένας επιθετικός που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Μαρτίνς και που δύσκολα ο Ολυμπιακός θα τον έδινε ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για την αναζήτηση αντικαταστάτη, λίγες μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments