Αθλητισμός

Ρονάλντο: Έτσι είναι το “Φαινόμενο” στα 42 του χρόνια (pics)

Ρονάλντο: Έτσι είναι το “Φαινόμενο” στα 42 του χρόνια (pics)
Ρονάλντο: Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παικταρά που λατρέψαμε κάποτε. Ο χρόνος και οι τραυματισμοί... άφησαν το σημάδι τους.

Ρονάλντο: Θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν ποτέ από το ποδόσφαιρο. Κι όχι άδικα. Εκφραστής του jogo bonito, πάντα έτοιμος για φοβερές ντρίμπλες και άπιαστες εκτελέσεις, κάτοχος Μουντιάλ και δεκάδων ατομικών διακρίσεων. Πριν την εμφάνιση του Κριστιάνο, δεν υπήρχε άλλος… Ρονάλντο, αλλά και μετά τον Πορτογάλο, υπάρχουν πολλοί που στο άκουσμα της λέξης, συνδέουν τις αναμνήσεις τους και τις σκέψεις τους με τον Βραζιλιάνο και όχι με τον σταρ της Γιουβέντους. Συνήθως, το συναντάμε σε ανθρώπους άνω των 30, που έζησαν το “Φαινόμενο” στα καλά του. Ωστόσο, τα χρόνια έχουν περάσει, οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχουν αφήσει το σημάδι του και πλέον, το “Φαινόμενο” δεν είναι όπως κάποτε. Πράγμα λογικό ως ένα σημείο, καθώς ο χρόνος πολλές φορές είναι αμείλικτος.

Ο 42χρονος πλέον Ρονάλντο περνά αρκετό χρόνο με την οικογένειά του και το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο φακός της Daily Mail “συνέλαβε” τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σελίνα Λοκς αλλά και τα παιδιά του. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, πολύ λίγα πράγματα έμειναν να θυμίζουν τον Ρονάλντο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Το “Φαινόμενο” έχει… παρατήσει κάπως τον εαυτό του, παίρνοντας κιλά (κάτι που διακρίνεται ξεκάθαρα), αν και στο παρελθόν υπήρξαν περίοδοι όπου ήταν… ακόμη πιο “γεμάτος”. Όπως κι αν έχει, εμείς αγαπάμε και στηρίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους φορ που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα, για τις στιγμές και τα υπέροχα γκολ που μας χάρισε.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ρονάλντο

Υποφέροντας από διάφορους τραυματισμούς ο Ρονάλντο αποσύρθηκε από την επαγγελματική δράση το 2011. Ως ένας πολυδιάστατος επιθετικός, ο οποίος έδωσε μία νέα οπτική στην αντίληψη για τη θέση, επηρέασε σημαντικά την γενιά των επιθετικών που επακολούθησε. Μετά το τέλος της καριέρας του συνέχισε να είναι Πρέσβης Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών. Θέση στην οποία είχε επιλεγεί από το 2000.

Επίσης διετέλεσε Πρέσβης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που έλαβε χώρα στη Βραζιλία. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Ρονάλντο έγινε ιδιοκτήτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αποκτώντας το 51% των μετοχών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments