Αθλητισμός

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Χαλάει ο δανεισμός του στη Νεβέζις

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Χαλάει ο δανεισμός του στη Νεβέζις
Γιώργος Καλαϊτζάκης: Τα χρέη της Νεβέζις τον στέλνουν πίσω στον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί ως δανεικός στη λιθουανική Νεβέζις. Ωστόσο, τα πλάνα του νεαρού καλαθοσφαιριστή αναμένεται να αλλάξουν, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Twitter ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, η Νεβέζις είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εξέλιξη η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσει το deal με τον Καλαϊτζάκη αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το γεγονός αυτό φέρνει τον Καλαϊτζάκη ξανά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι προθέσεις των πρασίνων και του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς ο τραυματισμός του Αθηναίου άφησε την ομάδα με μείον ένα γκαρντ.

Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί εάν ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Καλαϊτζάκη ως τελευταία επιλογή στα γκαρντ ή θα επιλέξει να τον παραχωρήσει κάπου αλλού ως δανεικό, κάνοντας νέα μεταγραφή, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει επιστρέψει στο προσκήνιο.

Τι “παίζει” με Λαρεντζάκη

Την περίπτωση του 26χρονου γκαρντ φέρεται να εξετάζει εκ νέου ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime». Οι πράσινοι μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην αγορά για παίκτη, με τον Λαρεντζάκη να επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η περίπτωσή του είχε γραφτεί και ακουστεί για τους «πράσινους», με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προτιμά εν τέλει τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος στο φιλικό με τη Σερβία, καθώς υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού. Ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, ωστόσο τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments