Ελλάδα

Φωτιά στο Χαϊδάρι: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Έκλεισαν οι κεντρικοί δρόμοι

Φωτιά στο Χαϊδάρι: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Έκλεισαν οι κεντρικοί δρόμοι
Φωτιά στο Χαϊδάρι: Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες. Έκλεισαν δρόμοι στην περιοχή.

Φωτιά στο Χαϊδάρι: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο δάσος Χαϊδαρίου, κοντά στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας. Η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ όπως έγινε γνωστό, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση της υπηρεσίας: “Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες”.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η άμεση αντίδραση των δυνάμεων της πυροσβεστικής απομάκρυνε την απειλή από τις κατοικημένες περιοχές, με τη φωτιά να έχει περιοριστεί αρκετά. Αυτή την ώρα είναι κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από Σωκράτους. Επίσης, πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές.

H πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άμεσα, σύμφωνα με ενημέρωση της Υπηρεσίας και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν αυτήν την ώρα 13 πυροσβέστης με 4 οχήματα, 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και μία ομάδα πεζοπόρου με 7 άνδρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments