Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Είχε σκοπό να πληρώσει τη ρήτρα του η Χάντερσφιλντ, έριξε “άκυρο” ο ίδιος

Γιώργος Δώνης: Είχε σκοπό να πληρώσει τη ρήτρα του η Χάντερσφιλντ, έριξε “άκυρο” ο ίδιος
Γιώργος Δώνης: Η Χάντερσφιλντ ήταν διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Δώνης: «Φωτιές» άναψε χθες (21/8) στον Παναθηναϊκό ένα δημοσίευμα της «Sun». Το εν λόγω Μέσο επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη και τον έφερε ως ένα από τα πρώτα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χάντερσφιλντ. Οι «τέριερς» δεν ξεκίνησαν καλά τη φετινή σεζόν στην Championship, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με τον προπονητή τους, Γιάν Ζίβερτ να πληρώνει το «μάρμαρο» για την κακή εικόνα της ομάδας. Η «Sun» επικοινώνησε με τον Δώνη, ο οποίος ανέφερε πως είναι μια από τις φιλοδοξίες του να δουλέψει στην Αγγλία.

«Είναι κάτι περίπλοκο καθώς έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου με την ομάδα μου και το πρότζεκτ που εφαρμόζουμε πηγαίνει καλά οπότε δεν θα είναι εύκολο να φύγω. Όμως, το να αποκομίσω εμπειρίες από την Αγγλία ως προπονητής είναι μια από τις μεγάλες μου φιλοδοξίες. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω παίξει. Δεν είχα δείξει τότε τον καλύτερό μου εαυτό καθώς ήμουν τραυματισμένος το μεγαλύτερο διάστημα. Το πρωτάθλημα της Championship έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει ομάδες με ιστορία. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το αγαπώ πολύ».

Μάλιστα, όταν του έγινε αναφορά για τον Στιβ Μπρους (νυν προπονητή της Νιούκαστλ) με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Χάντερσφιλντ αλλά και στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Γιώργος Δώνης απάντησε: «Έχω καλή σχέση με τον Στιβ Μπρους και έχουμε κρατήσει επαφή. Μακάρι στο μέλλον να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».

Γιώργος Δώνης: Ήταν έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα η Χάντερσφιλντ

Μάλιστα, η Χάντερσφιλντ φέρονταν να έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Δώνη, καθώς ήταν έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα του Έλληνα τεχνικού, η οποία φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως εάν ο Δώνης ήθελε να αποχωρήσει με προορισμό την Αγγλία και η ρήτρα καταθέτονταν, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός αρνήθηκε ευγενικά, διότι θέλει να ολοκληρώσει το πλάνο του στο «τριφύλλι».

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δώνης, τονίζοντας πως δεν θα αποχωρήσει από το «Τριφύλλι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments