Αθλητισμός

PAOK TV: Τα μέτρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την “πειρατεία”

PAOK TV: Τα μέτρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την “πειρατεία”
PAOK TV: Ο τρόπος με τον οποίον η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θα προστατεύσει τα δικαιώματα προβολής των αναμετρήσεων που θα προβάλλει η διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής.

PAOK TV: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασία της με την εταιρεία Mediastalker. Η εν λόγω εταιρεία θα βοηθήσει την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ στο θέμα προβολής των αναμετρήσεων από τη διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV, προστατεύοντας τα δικαιώματα προβολής των ματς, από όσους θέλουν να υποκλέψουν εικόνα για την προβάλλουν αλλού. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

“PAOK TV με Mediastalker κατά της πειρατείας”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την MEDIASTALKER.Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο. Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Τα επόμενα βήματα για τη “Νέα Τούμπα”

Το μεγάλο όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η αναμόρφωση του γηπέδου της Τούμπας. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του είχαν κάνει επαφές με την προηγούμενη κυβέρνηση για τη δημιουργία της νέας Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το νέο γήπεδο του συλλόγου να είναι στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού. Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία αρχιτεκτονικά γραφεία, ποιο θα είναι αυτό που θα αναλάβει τον εξωτερικό σχεδιασμό του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κράτησαν πίσω τις διαδικασίες, με την ανάθεση να αναμένεται να γίνει τον Οκτώβρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments