Αθλητισμός

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Πάτησαν Ρωσία οι Ερυθρόλευκοι

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Πάτησαν Ρωσία οι Ερυθρόλευκοι
Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στο «Krasnodar Stadium» με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρούμπεν Σεμέδο να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Στην Ρωσία βρίσκεται η αποστολή των ερυθρολεύκων, η οποία έφτασε στο Κράσνονταρ χωρίς προβλήματα στην πτήση της.Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα την Τρίτη (27/9, 22:00) στη ρεβάνς του 4-0 για τα play-offs του Champions League.

Η αποστολή πάτησε επί ρωσικού εδάφους γύρω στη 13:00, έπειτα από πτήση που κράτησε περίπου 2,5 ώρες, όπου οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τον καθιερωμένο έλεγχο των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο του Κράσνονταρ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο όπου θα ξεκουραστούν για να προετοιμαστούν ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού που έρχεται με την ρωσική ομάδα.

Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στο «Krasnodar Stadium» με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρούμπεν Σεμέδο να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ στις 19:30 θα γίνει η προπόνηση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

  • Δευτέρα 26/8

19:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Krasnodar Stadium με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρούμπεν Σεμέδο. 19:30 Προπόνηση (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

  • Τρίτη 27/8

22:00 Κράσνονταρ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Krasnodar Stadium

Σουλεϊμάνοφ: «Δεν νιώθω πίεση, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

H Κράσνονταρ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 4-0 στη Ρωσία και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της ρώσικης ομάδας αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης της Κράσνονταρ μετά το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχουμε δει πολλές μεγάλες ανατροπές από ομάδες. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το παν για να κερδίσουμε. Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι θα πάμε δυνατά. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και βγήκαμε αλόγιστα στην επίθεση, παρότι ξέραμε πως υπάρχει και ρεβάνς. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Πάντα περιμένω τις κατάλληλες ευκαιρίες σε κάθε ματς και θα είμαι έτοιμος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments