Lifestyle

Με νέο τατουάζ εμφανίστηκε η Μάιλι Σάιρους μετά το χωρισμό της στα MTV Video Music Awards

Με νέο τατουάζ εμφανίστηκε η Μάιλι Σάιρους μετά το χωρισμό της στα MTV Video Music Awards
Στίχους από το το τραγούδι “The Thing” χτύπησε στο χέρι της η Μάιλι Σάιρους εκφράζοντας τα συναισθήματά της για το χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η ποπ σταρ προσπαθεί να συνέλθει από το διαζύγιό της με τον ηθοποιό και κατά την παρουσία της στα MTV VMAs την περασμένη Δευτέρα, εμφανίστηκε με ένα ολόσωμο μαύρο φόρεμα, χρυσαφικά γύρω από το λαιμό και βρεγμένα μαλλιά ενώ με κάθε τρόπο επιδείκνυε το νέο της τατουάζ.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή τραγούδησε μια μπαλάντα επιστρέφοντας στη σκηνή των MTV Video Music Awards με ένα κομμάτι εμπνευσμένο από το χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Πάντως η εμφάνισή της αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς που δεν περίμεναν την ποπ σταρ να ανέβει τόσο γρήγορα μετά τα όσα είχαν προηγηθεί τόσο με το διαζύγιό της όσο και με την σχέση της με την Κέιτλιν Κάρτερ όπου φωτογραφίες τις έδειχναν να φιλιούνται σε γιοτ στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το περιοδικό people το νέο τατουάζ της αναφέρει “το μυαλό μου είναι φοβισμένο αλλά η καρδιά μου είναι ελεύθερη” και είναι στίχοι από το τραγούδι “The Thing” και της το έκανε ο διάσημος τατου artist Winter Stone. Όπως παρατηρεί το περιοδικό τις τελευταίες ημέρες η ποπ σταρ εμφανίζεται πολύ επηρεασμένη από την αίτηση διαζυγίου του Λίαμ και το εκφράζει μέσα από το ντύσιμό της, τι μουσική και τα λόγια της.

Άλλωστε δεν έχει περάσει ένας μήνας που εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε το χωρισμό τους που ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο έγγαμου βίου.

Τόσο η Μάιλι Σάιρους όσο και ο Λίαμ Χέμσγουορθ δείχνουν να  προσπαθούν – τουλάχιστον δημόσια – να διατηρήσουν το κλίμα μεταξύ τους φιλικό, και να χωρίσουν με πολιτισμένο τρόπο.

Ωστόσο οι δηλώσεις που έκαναν πρόσφατα άτομα από το περιβάλλον τους σε διεθνή ΜΜΕ ίσως δυσκολέψουν αυτήν τους την προσπάθεια. «Διαρροές» που κάνουν λόγο για «καταχρήσεις» με ναρκωτικά και αλκοόλ και απιστίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός των δύο σταρ μπορεί τελικά να μην ήταν και τόσο… φιλικός.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στη Μάιλι, είπαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο TMZ ότι η ποπ σταρ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, αλλά δεν άντεχε πια το γεγονός ότι ο Λίαμ «έπινε πολύ» και έκανε χρήση ορισμένων ναρκωτικών. Στο παρελθόν, η 26χρονη τραγουδίστρια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τους εθισμούς της, και γι’ αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη συνήθεια του άνδρα της δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή από εκείνη, μετά τη δύσκολη μάχη που είχε δώσει για να ξεκόψει.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από την πλευρά του Λίαμ διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, και λένε ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι η Μάιλι ήταν άπιστη.

Άλλα άτομα από το περιβάλλον του σταρ του Hunger Games, είχαν πει αυτήν την εβδομάδα στο Page Six ότι ο 29χρονος ήλπιζε πως ο γάμος του με την Μάιλι Σάιρους θα αποτελούσε την έναρξη μιας «ήρεμης και τακτοποιημένης ζωής», ωστόσο μετά από λίγο καιρό η ποπ σταρ άρχισε να επιστρέφει στις «έξαλλες» συνήθειες του παρελθόντος της.

Πηγές από το περιβάλλον της 26χρονης πάντως απορρίπτουν αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η Μάιλι δεν απάτησε ποτέ τον Χέμσγουορθ κατά τη διάρκεια του γάμου τους

Από το φιλικό περιβάλλον της Μάιλι αναφέρεται ότι η Σάιρους και η Κάρτερ μένουν μαζί στο Λος Άντζελες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments