Ελλάδα

Δεν θα πιστεύετε γιατί τα πλαστικά ποτήρια έχουν γραμμές (pics)

Δεν θα πιστεύετε γιατί τα πλαστικά ποτήρια έχουν γραμμές (pics)
Πλαστικά ποτήρια: Ο λόγος για τον οποίον έχουν γραμμές.

Πλαστικά ποτήρια: Όλοι μας έχουμε χρειαστεί κάποια στιγμή τα ποτήρια μιας χρήσης. Είναι εύκολα στη χρήση, πωλούνται σε δεκάδες ή και εκατοντάδες και εξυπηρετούν πολλές ανάγκες μας, όπως μια πολυπληθής επίσκεψη στο σπίτι, ή τη διοργάνωση ενός πάρτι. Αν και το πλαστικό δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, η λύση των ποτηριών μιας χρήσης ενδείκνυται, σε περιπτώσεις που περιγράφηκαν νωρίτερα, καθώς δεν απαιτείται το πλύσιμό τους αργότερα. Συν τοις άλλοις, τα ποτήρια αυτά, φέρουν και ορισμένες γραμμές. Οι παρατηρητικοί θα το έχουν “πιάσει”, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είναι σίγουροι για το που χρησιμεύουν.

Οι γραμμές αυτές έχουν χρησιμότητα και μάλιστα υπάρχει λόγος που βρίσκονται σε συγκεκριμένα μέρη του ποτηριού και συγκεκριμένα κοντά στον πάτο, προς το μέσο και λίγο πριν το τέλος. Σύμφωνα με τα υποστηρίζουν οι κατασκευαστές, αυτές οι γραμμές δείχνουν το σημείο που πρέπει να φτάσει ένα ποτό. Αν θέλετε να πιείτε ένα σφηνάκι, τότε θα λάβετε υπόψη σας την γραμμή κοντά στον πάτο. Αυτή στο μέσο χρησιμεύει για το κρασί, ενώ η πιο ψηλή είναι για την μπύρα σας.

Το κόλπο για να παγώσεις γρήγορα τη μπύρα

δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνεις στην κουζίνα και διαπιστώνεις ότι ξέχασες να βάλεις τις μπύρες στο ψυγείο για να παγώσουν. και όπως είναι γνωστό η μπύρα δεν πίνεται αν είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Επίσης παγάκια δεν μπορείς να βάλεις στην μπύρα, καθώς θα αλλοιωθεί η γεύση της όσο περνάει η ώρα. Όμως τα παγάκια μπορούν να παγώσουν μια μπύρα με άλλον τρόπο. Υπάρχει όμως ένα έξυπνο και πολύ γρήγορο κόλπο να παγώσεις τις μπύρες μέσα σε δυο λεπτά. Τοποθετείς το κουτάκι με τη μπύρα μέσα σε μια λεκάνη γεμάτη με παγάκια και μέσα σε δύο λεπτά η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά. Δείτε το πείραμα παρακάτω και προσέξτε πόσο μειώνεται ή θερμοκρασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments