Τεχνολογία

Apple: Στις 10 Σεπτεμβρίου η επίσημη αποκάλυψη του νέου iPhone

Apple: Στις 10 Σεπτεμβρίου η επίσημη αποκάλυψη του νέου iPhone
Η Apple ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ημερομηνία του επόμενου event της, το οποίο θα λάβει χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

H Apple ξεκίνησε να στέλνει τις πρώτες προσκλήσεις για το ετήσιο iPhone event της που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Εκεί η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 11 και προορισμός είναι το Apple Park στο Cupertino της California. Η παρουσίαση θα γίνει ως συνήθως στο Steve Jobs Theater.

Μπορεί στην πρόσκληση να μην αναφέρεται τι ακριβώς θα αποκαλυφθεί στην παρουσίαση, όμως σύμφωνα με φήμες πρωταγωνιστές θα είναι τρία νέα μοντέλα iPhone, οι διάδοχοι δηλαδή των iPhone XR, XS και XS Max. Λέγεται ότι τα δύο από αυτά θα είναι εφοδιασμένα με την πρώτο σύστημα της Apple με τρεις κάμερες, ενώ ο διάδοχος του XS Max πιθανό να έρθει με οθόνη 6,1”.

Επίσης φημολογείται πως τα νέα iPhones θα υποστηρίζουν bidirectional wireless charging, κάτι που θα επιτρέπει τη φόρτιση των AirPods όταν χρησιμοποιούνται με το νέο wireless charging case. Ακόμα αναμένονται βελτιώσεις στη μπαταρία, την ασφάλεια του Face ID αλλά και χρήση νέας τεχνολογίας shatter-resistance.

Φημολογείται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι στο event θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το Apple Arcade, τη νέα δηλαδή gaming συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας, η οποία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη προς το κοινό μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. Με περισσότερα από 100 παιχνίδια, χωρίς επιπλέον διαφημίσεις, το Apple Arcade θα επιτρέπει offline play, αλλά και τη ταυτόχρονη χρήση ενός λογαριασμού από έως και 6 άτομα της οικογενείας σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments