Ελλάδα

Τραγωδία στον Βόλο: Ψάχνουν τον άνδρα που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ

Τραγωδία στον Βόλο: Ψάχνουν τον άνδρα που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ
Τραγωδία στον Βόλο: Αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί ο 32χρονος που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη. Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Τραγωδία στον Βόλο: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (30/8) στον Αλμυρό Βόλου, όπου ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών. Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της κόρης του και υπέστη σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, με τον ίδιο να νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/9) στο νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Σαν βροχή έρχονται οι καταγγελίες για το λούνα παρκ, που εκτυλίχθηκε η χθεσινή τραγωδία, στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού. Μετά το αρχικό σοκ της είδησης ότι ένα κορίτσι μόλις 14ων ετών σκοτώθηκε, πέφτοντας από το παιχνίδι του λούνα παρκ, γνωστό και ως «χαλί», άρχισαν να ανοίγουν στόματα για τα μέτρα ασφαλείας του χώρου, που επισκέπτονταν αρκετά παιδιά. Οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος όσο και κάτοικοι που μπήκαν άλλη χρονική στιγμή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του λούνα παρκ, είπαν ότι ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι με αυτή την ταχύτητα, οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο παιχνίδι, εύκολα έβγαιναν -χωρίς να το θέλουν- από τις σιδερένιες μπάρες που υποτίθεται ότι τους συγκρατούσαν. Μάλιστα, μια γυναίκα που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Μια γυναίκα που ήταν μέσα στο παιχνίδι του λούνα παρκ, στον ίδιο γύρο που ήταν και η άτυχη 14χρονη, είπε ότι κρατούσε τόσο σφιχτά το παιδί της για να μη φύγει, που μελάνιασε το χέρι της.

Τραγωδία στον Βόλο: Αναζητείται ο άνδρας που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το magnesianews, η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερη από την εισαγγελέα υπηρεσίας το μεσημέρι, καθώς η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρκτική που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία. Την ίδια ώρα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, καθώς ο Έλληνας που συνήθως το χειριζόταν απουσίασε για να στήσει άλλο λούνα παρκ, μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία να συλληφθεί.

Η γυναίκα ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία που συντάραξε την περιοχή να συνεχιστεί. Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από το χώρο που έχασε τη ζωή της η άτυχη μαθήτρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments