Αθλητισμός

Μαρίνος Ουζουνίδης: Οι επαφές με τον Άρη και οι επιφυλάξεις του Έλληνα τεχνικού

Μαρίνος Ουζουνίδης: Οι επαφές με τον Άρη και οι επιφυλάξεις του Έλληνα τεχνικού
Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Άρη αλλά έχει ορισμένες επιφυλάξεις.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε την παραίτησή του μετά την ήττα της ομάδας από τον νεοφώτιστο Βόλο στη Θεσσαλία (1-0) στο ματς για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Άρης μπήκε και επισήμως σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή καθώς έγινε δεκτή η παραίτηση του Παντελίδη από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη. Οι δύο άνδρες έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και τελικώς αποφασίστηκε ότι το διαζύγιο θα στοιχειοθετεί την καλύτερη λύση αλλά και πιο συμφέρουσα για την ομάδα. Πλέον, στον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sportime, ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου, της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν επιφυλάξεις. Και από τις δύο πλευρές. Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα έχει “κολλήσει” για την ώρα, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει πρόθεση συνεργασίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι οι από κοινού δεύτερες σκέψεις μπορούν άνετα να ξεπεραστούν, ενώ άλλοι τονίζουν ότι υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί. Το τι μέλλει γενέσθαι, θα φανεί εντός των επομένων ημερών.

Το καλό για τον Άρη είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, οπότε υπάρχει χρόνος μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Στόχος όλων είναι να βρεθεί ο επόμενος πριν από το ματς της τρίτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μεριά, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ του Σάββα Παντελίδη και της ΑΕΚ, η οποία επίσης αναζητά προπονητή έπειτα από την απομάκρυνση του Καρντόσο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα Πογέτ δεν προχώρησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments