Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Μαρτίνς τον υπολογίζει…

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Μαρτίνς τον υπολογίζει…
Λεονάρντο Κούτρης: Μπορεί να κόπηκε από τη λίστα του Champions League, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει κανονικά στα πλάνα του.

Λεονάρντο Κούτρης: O Ολυμπιακός έχει να υπερηφανεύεται τις πολλές διαθέσιμες επιλογές στο ρόστερ του, σχεδόν σε κάθε θέση. Γεγονός που κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς χαρούμενο, δίχως να λείπουν οι… προβληματισμοί, όπως συνέβη και στην διαδικασία καταρτισμού της λίστας για το Champions League. Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός τον Λεονάρντο Κούτρη, καθώς ο Κώστας Τσιμίκας έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα, αλλά το γεγονός αυτό, δεν θα πρέπει να οδηγεί στον… εφησυχασμό του “Τσίμι”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει ότι ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Κούτρη το ότι τον υπολογίζει. Γνωρίζει ότι ο αποκλεισμός του Κούτρη από την ευρωπαϊκή λίστα μπορεί να τον “στεναχώρησε”, αλλά παράλληλα, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας ώστε ο Κούτρης να ανεβάσει στροφές και να “παλέψει” για την ενδεκάδα με τον Τσιμίκα. Άλλωστε, ο υγιής ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε μία ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να μιλήσει με τον Κούτρη, ξεκαθαρίζοντάς του ότι το “κόψιμο” από τη λίστα του Champions League δεν σημαίνει το ότι τον έχει θέσει εκτός πλάνων. Αντίθετα, ο Πορτογάλος κόουτς του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments