Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/7/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (8/7/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (8/7/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (8/7/19).

Κριός

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, τι θέλεις από μια ερωτική σχέση, τότε τα εμπόδια στο παθιασμένο σου μονοπάτι, θα γίνουν λιγότερο προβληματικά. Έχεις εμπειρία χάρη στη σοφία σου, ν’ αξιοποιήσεις τις ερωτικές σου υποθέσεις τώρα, και θα διαπιστώσεις πως μπορείς να κινηθείς πιο τολμηρά και δημιουργικά για να πετύχεις τα «θέλω» σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αγνοήσεις την αίσθηση της διστακτικότητας που σε κράταγε πίσω, μέχρι τώρα

Ταύρος

Ίσως νιώσεις, πως το χάος και οι αναταράξεις, θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή….αν τους επιτρέψεις την πρόσβαση.

Ωστόσο, το γεγονός πως είσαι σε θέση να εστιάσεις σ’ αυτά που μπορείς να διαχειριστείς, θα σταματήσουν την ένταση πριν προλάβει να εμφανιστεί.

Καλά κάνεις και δεν ψάχνεις τώρα για προβλήματα στις ερωτικές σου υποθέσεις. Κι έχεις απόλυτο δίκιο, που επικεντρώνεσαι σε ό,τι είναι προβλέψιμο και σταθερό.

Δίδυμοι

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένας δεσμός θα μπορούσε να ενισχυθεί, υιοθετώντας ένα πνεύμα συνεργασίας. Κι αυτό δε χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος που μια πνευματική σύνδεση σχηματίζει αυτές τις ίντριγκες ή ενδεχομένως διεγείρει και τους δυο σας. Υπάρχει κάτι που είναι αυθεντικό για την αμφίδρομη αλληλεπίδρασή σας τώρα… Κι αυτό σας ταιριάζει!

Καρκίνος

Μπορεί να είναι μια εποχή που υποκύπτεις σε ερωτικές πιέσεις ή η σχέση σου να σου δημιουργεί προβλήματα. Παρόλο που έχεις το δικαίωμα να ενδιαφέρεσαι για όσα αλλάζουν ανάμεσά σας, το πώς θα εξελιχθεί κάτι, μπορεί να γίνει με όρους που θα σου ταιριάζουν. Εσύ και ο εραστής σου, ίσως έχετε τον ίδιο παθιασμένο προορισμό…..αλλά δεν χρειάζεται να αυξήσετε την ταχύτητα, για να φτάσετε εκεί.

Λέων

Δεν θα σου βγει σε κακό, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για τις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες….και για το πώς θα ήθελες να είναι. Ψάχνοντας μέσα σου, θα μπορέσεις να αναδύσεις ένα ισχυρό πνεύμα αυθεντικότητας στη σχέση σου. Το να ψάχνεις τον δεύτερο καλύτερο τρόπο, δεν είναι πλέον επιλογή. Η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου, για το τι θέλεις πραγματικά, θα σου εξασφαλίσει πως θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για να το πετύχεις!

Παρθένος

Η καρδιά σου μπορεί να είναι φάρος, αρνητικής ή θετικής ενέργειας, αυτή τη στιγμή. Και η επιλογή είναι δική σου! Θα ήταν εύκολο να επικεντρωθείς στους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις απογοήτευση, αμφιβολία ή απαισιοδοξία….και μόλις ανοιχτείς και δείξεις τα συναισθήματά σου, θα είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Η υιοθέτηση μιας πιο θετικής στάσης απέναντι στους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις αισιόδοξη, θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα αντί για άλματα, προς το πάθος και την ευτυχία, που σου αξίζει!

Ζυγός

Παρόλο που θα μπορούσε να είναι εύκολο να ξεπεραστούν τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη στιγμή κι ενδεχομένως να εστιάσεις υπερβολικά έντονα στις ελλείψεις, θα εκπλαγείς από το τι θα καταφέρει, η εμπιστοσύνη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, επικοινωνείς από τα βάθη της καρδιάς σου και δείχνεις διάθεση να είσαι η τέλεια ακροάτρια απέναντι στον αγαπημένο σου, που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σας, τώρα. Μπορείς να είσαι αυτή, που θα ενισχύσεις την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, λειτουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο!

Σκορπιός

Έχεις άφθονη κοσμική υποστήριξη για να βάλεις κάποια όρια στη σχέση σου, τώρα. Ωστόσο, θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για όσα θέλεις να δοκιμάσεις, που δεν έχεις βιώσει ακόμα. Να είσαι γενναία και να περάσεις τη γραμμή, που παλαιότερα δεν τολμούσες. Ένας κόσμος παθιασμένων δυνατοτήτων υπάρχει, αν είσαι πρόθυμη να περπατήσεις με αυτοπεποίθηση, προς το σκοπό αυτό.

Τοξότης

Θα μεταμορφώσεις ευχάριστα την ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερα αν έχεις ξεκαθαρίσει όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, στ’ όνομα της αγάπης. Αυτή η εμπιστοσύνη θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό, που ο αγαπημένος σου χρειάζεται, για να φωτίσει τον κόσμο του. Αν είναι μια περιπέτεια ή κάτι που θέλεις να σπουδάσεις, τότε αν το κάνετε μαζί, θα είναι το εισιτήριό σας, για να δημιουργήσετε κάτι ιδιαίτερο ή και θεαματικό!

Αιγόκερως

Παρόλο που θα νιώσεις πως είναι σοφό ή απαραίτητο ν’ αφήσεις τον αγαπημένο σου να δει τι είναι προφανές σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, ίσως εκτιμήσει περισσότερο αν προχωρήσεις πέραν αυτού, προσφέροντας και κάποιες ιδέες. Κάτι που λες ή υπογραμμίζεις, μπορεί να βελτιώσει τον κόσμο του συντρόφου σου και να ενισχύσει την καλή του διάθεση. Πες ό, τι πρέπει να πεις με αυτοπεποίθηση και ευαισθησία, και θα ωφεληθείτε και οι δυο σας!

Υδροχόος

Η πρόοδος της σχέσης σου θα βασιστεί, στο ότι προσπαθείς να δεις και την άποψη του εραστή σου. Το γεγονός ότι είσαι περισσότερο πρόθυμη να ακούσεις τώρα από ό, τι παλαιότερα, δε θα περάσει απαρατήρητο από το ταίρι σου. Υιοθέτησε ένα ανοιχτό μυαλό και να δείχνεις προσοχή σε όσα σου λέει ο αγαπημένος σου…γιατί αυτή η δεκτικότητα, θα είναι καταλύτης, στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας.

Ιχθύες

Αν έχεις φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους, τότε θα είναι απαραίτητο να έχεις έλεγχο πάνω στα συναισθήματά σου, για να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις κινήσεις που θα χρειαστείς για να φτάσεις, από κει που βρίσκεσαι, στο σημείο που θέλεις να είσαι. Πρέπει επίσης να είσαι λογική και προσγειωμένη κατά τη διάρκεια του παθιασμένου ταξιδιού σου. Κάτι τέτοιο, αξίζει να προχωρήσει αργά…. και θα απολαύσεις το κάθε λεπτό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments