Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (8/9/19)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (8/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις, για σήμερα Κυριακή 8/9/19.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις, για σήμερα Κυριακή 8/9/19.

Κριός

Η γοητεία σας σάς κάνει ακαταμάχητους σήμερα, οπότε μην τη χαραμίζετε. Φλερτάρετε κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Ανταλλάξτε βλέμματα, ρίξτε τους μια πονηρή ματιά και δείτε πού θα οδηγηθούν τα πράγματα. Μιλήστε για άσχετα θέματα και προσπαθήστε να μην ελέγχετε τη συζήτηση.

Ταύρος

Βγείτε εκεί έξω σήμερα και περάστε καλά με τους φίλους σας. Οργανώστε ένα κυνήγι θησαυρού με στοιχεία κρυμμένα σε όλη την πόλη. Δημιουργήστε ομάδες με άτομα που ξέρετε ότι θα απολαύσουν την πρόκληση. Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεται. Οπότε γιατί να κρατάτε όλη αυτή την καλή διάθεση για τον εαυτό σας; Περάστε χρόνο με φίλους που χρειάζονται μια ώθηση στη ζωή τους. Χαμογελάστε σε αγνώστους. Δώστε συγχαρητήρια στους συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Σήμερα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Αλλά χάρη στην θετική σας στάση είστε προετοιμασμένοι σχεδόν για ο,τιδήποτε. Η αισιοδοξία σας απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής σας δίνει το πάνω χέρι. Το κλειδί είναι η ευελιξία και η καλή αίσθηση του χιούμορ.

Λέων

Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Είτε αυτός/ή είναι κάποιος φίλος, συνάδερφος ή ο/η σέξι μπάρμαν/μπαργούμαν, αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει. Το να συνδεθείτε μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο μπορεί να είναι ευκολότερο από όσο πιστεύετε.

Παρθένος

Μην αφήνετε μερικές μικροαναποδιές να σας εμποδίσουν να πλησιάσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Ένα-δυο κακά ραντεβού δεν φέρνουν την καταστροφή. Μάθετε από τα λάθη και μείνετε συγκεντρωμένοι στον τελικό σας στόχο.

Ζυγός

Σήμερα θα λάβετε απροσδόκητα προσοχή από τους άλλους. Αντί να αποφεύγετε να βρίσκεστε στο προσκήνιο, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Ξεκινήστε μια συζήτηση με τα άτομα που σας εξάπτουν το ενδιαφέρον. Θαμπώστε τους με το χαμόγελο και το πνεύμα σας.

Σκορπιός

Η υπομονή κάποιου φίλου σας με την ξενέρωτη συμπεριφορά σας έχει αρχίσει να λιγοστεύει. Αν θέλετε να αποφύγετε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα σας, ξεκινήστε αλλάζοντας στάση: σταματήστε να είστε βουτηγμένοι στη μελαγχολία και γίνετε κάποιος/α που όλοι θα θέλουν για παρέα.

Τοξότης

Σήμερα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Αναβάλλετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις προς το παρόν. Αν πρέπει οπωσδήποτε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα για κάποιο επείγον ζήτημα, ζητήστε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως

Σήμερα ξεκινήστε ένα φλερτ. Χαμογελάστε, ανταλλάξτε ματιές και ετοιμαστείτε για μια λεκτική αλληλεπίδραση. Μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία. Στο αντικείμενο του πόθου σας αρέσει το κυνήγι και εσείς είστε έτοιμοι να τους κάνετε να προσπαθήσουν για την ανταμοιβή τους.

Υδροχόος

Σήμερα βιώστε κάτι καινούργιο. Παραγγείλετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον κατάλογο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Κουβεντιάστε με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Γραφτείτε σε μια τάξη για να μάθετε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε.

Ιχθύες

Όλες οι σχέσεις έχουν προβλήματα, ακόμη και αυτές των φίλων σας που μοιάζουν απόλυτα ευτυχισμένοι με τους/τις συντρόφους τους. Σήμερα δείξτε συμπάθεια και κατανόηση στα παραληρήματα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments