Ελλάδα

Αποκλειστικό – Μύκονος: Γνωστή επιχείρηση με ξαπλώστρες χωρίς άδεια λειτουργίας

Αποκλειστικό – Μύκονος: Γνωστή επιχείρηση με ξαπλώστρες χωρίς άδεια λειτουργίας
Ύστερα από έλεγχο των Αδιάφθορων της Οικονομικής Αστυνομίας.

Λαυρακι έβγαλε ο έλεγχος κλιμακίου της Οικονομικής Αστυνομίας στη Μύκονο καθώς εντοπίστηκε γνωστό παραλιακό εστιατόριο το οποίο διαθέτει και ξαπλώστρες στην παραλία μπροστά του, αλλά δεν διαθέτει άδεια για τη χρήση τους.  Τα μέλη του τμήματος των αδιάφθορων της Οικονομικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες το γνωστό εστιατόριο σε μια από τις πλέον διάσημες παραλίες του νησιού και πραγματοποίησαν έλεγχο.

Έμειναν έκπληκτοι όταν ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την άδεια της επιχείρησης με τις ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Μετα τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε άδεια για τη λειτουργία της επιχείρησης με τις ομπρέλες και δεν έκοβε και απόδεξη για τα 150 σετ ομπρελών και καθισμάτων που διατηρούσε στην παραλία μπροστά από το εστιατόριο.

Κατά τον ίδιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στην επιχείρηση του εστιατορίου δεν είχαν κοπεί 67 αποδείξεις.  Μάλιστα σύμφωνα πληροφοριες φημολογειται ότι ιδιοκτητης του εστιατορίου φέρεται να είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ, πληροφορία που έρευνα το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments