Διεθνή

Κύπρος: Η μαρτυρική ζωή του 14χρονου που κρεμάστηκε – “‘Η θα σκοτώσω τον πατέρα μου ή θα αυτοκτονήσω”

Κύπρος: Η μαρτυρική ζωή του 14χρονου που κρεμάστηκε – “‘Η θα σκοτώσω τον πατέρα μου ή θα αυτοκτονήσω”
Κύπρος: Ο 14χρονος είχε αποκαλύψει σε οικείο του πρόσωπο ότι ή θα σκοτώσει τον πατέρα του ή θα αυτοκτονήσει.

Κύπρος: Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος με την ιστορία του 14χρονου που κρεμάστηκε επειδή δεν του επέτρεπαν  να πηγαίνει στο σχολείο.  Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως «δείχνουν» τη μαρτυρική ζωή που περνούσε ο 14χρονος.

Τον υποχρέωνε ο πατέρας του να φυλάει πρόβατα

Ο πατέρας του 14χρονου Στυλιανού το υποχρέωνε να φυλάει τα πρόβατα της οικογένειας και φέτος δεν θα πήγαινε σχολείο.  Έτσι, ένα πρωινό της περασμένης εβδομάδας, όταν ο πατέρας του τού ζήτησε να πάει στο Μαντρί, υπάκουσε, πήγε και έβαλε εκεί τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου αποκαλύπτει ότι ο 14χρονος Στυλιανός, για χρόνια υφίστατο ενδοοικογενειακή βία, το σπίτι της οικογένειας χαρακτηρίζεται ως τρώγλη, με το ίδιο το παιδί να εξομολογείται στο παρελθόν σε άνθρωπο από το σχολείο του, ότι άκουγε τα ποντίκια να περπατούν. Οι κυπριακές αρχές είχαν συστήσει στην οικογένεια να μετακομίσει, με το κράτος να πληρώνει το ενοίκιο. Ο πατέρας της οικογένειας δεν δέχθηκε και μάλιστα απείλησε την κοινωνικό λειτουργό ότι αν ξανά-επισκεφθεί το σπίτι του θα την περίμενε με όπλο.

«Ή θα σκοτώσω τον πατέρα μου ή θα αυτοκτονήσω»

Ο 14χρονος είχε αποκαλύψει σε πρόσωπο που βρισκόταν καθημερινώς και για πολλές ώρες μαζί του, ότι μια μέρα ή θα σκοτώσει τον πατέρα του ή θα αυτοκτονήσει. Ο Στυλιανός, παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά στο σχολείο και του είχε διατεθεί συνοδός, για να τον βοηθάει. Το παιδί μετά το σχολείο πήγαινε κατευθείαν στη φάρμα για δουλειά, μέχρι την επόμενη το πρωί. Έλεγε πως αισθανόταν ντροπή για την μητέρα του, επειδή συνήθιζε να ζητάει φαγητό και ρούχα από συγχωριανούς. Μάλιστα μια ημέρα που η μητέρα επισκέφθηκε το σχολείο, ο Στυλιανός απείλησε να την καρφώσει με μια σύριγγα που χρησιμοποιούσαν στη φάρμα για τα ζώα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments