Τεχνολογία

Apple: Οι λεπτομέρειες από την παρουσίαση των νέων iPhone (pics&vid)

Apple: Οι λεπτομέρειες από την παρουσίαση των νέων iPhone (pics&vid)
Apple: Ο τεχνολογικός κολοσσός φαίνεται να αλλάζει τον τρόπο σχεδίασης των προϊόντων της και να ακούει τις επιθυμίες των πελατών της.

Apple: Η παρουσίαση των νέων μοντέλων iPhone είναι γεγονός. Στο κατάμεστο Steve Jobs Theater, στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ, o τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε τα τρία νέα iPhone 11, ενώ ανακοίνωσε και νέο μοντέλο iPad και νέα γενιά Apple Watch. Μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι η παρουσίαση ήταν κάπως αναμενόμενη, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν ότι η Apple άλλαξε το τρόπο που σχεδιάζει τα προϊόντα της.

Το χρώμα επέστρεψε στα iPhone

Η εποχή που η Apple για τα προϊόντα της μόνο το μαύρο, το άσπρο και το γκρι (μπορεί και το ροζ-χρυσό) τελείωσε. To νέο φθηνό iPhone 11 θα κυκλοφόρησε σε έξι χρώματα. Σε μωβ, άσπρο, πράσινο, κίτρινο μαύρο και κόκκινο. Το iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει και σε ένα μεταλλικό πράσινο χρώμα. Τα πολύχρωμα iPhone ήταν μία επιθυμία πολλών ετών, καθώς πολλοί κάτοχοι αγόραζαν skins για να αλλάξουν το χρώμα στα smartphones τους.

Η Apple επιτρέπει επιτέλους τη διαμόρφωση των προϊόντων της

Πριν από μερικές εβδομάδες ο κολοσσός τεχνολογίας κυκλοφόρησε την Apple Card. Αμέσως οι κάτοχοι της κάρτας άρχισαν να την τροποποιούν, καθώς δεν τους άρεσε το λευκό χρώμα, καθ ήθελαν η κάρτα να τους εκφράζει. Η αμερικάνικη εταιρία επιτέλους άκουσε τους πελάτες της και ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μία υπηρεσία τροποποίησης στα καταστήματά της, τα οποία θα ονομάζονται “Apple Watch Studio”.

Εκεί θα μπορεί κανείς να επιλέγει διαφορετικό κορμό, λουράκι για το Apple Watch φτιάχνοντας το δικό του προσωπικό ρολόι. Η κολοσσός τεχνολογίας ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περίπου 1000 συνδυασμοί για τα έξυπνα ρολόγια. Επίσης η Apple υπενθύμισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι προσφέρει δωρεάν χάραξη με λέιζερ στα προϊόντα της.

Η Apple μιλάει για αντοχή των συσκευών της

Όλοι γνωρίζουν ότι η μπαταρία των iPhone δεν είναι και η καλύτερη. Επίσης πολλοί έχουν προβλήματα με τη συνδεσιμότητα της συσκευής. Όπως εκείνο που ενοχλεί περισσότερο τους κατόχους των iPhone είναι η αντοχή της συσκευής. Το κόστος των iPhone δεν δικαιολογούσε το πόσο εύκολα ράγιζαν οι οθόνες ή λύγιζε ο κορμός του κινητού.

Στην παρουσίαση η Apple ανέφερε ότι τα iPhone 11 θα έχουν “το πιο σκληρό γυαλί”. Μάλιστα για να αποδείξει την τρομερή αντοχή των νέων μοντέλων, μοιράστηκε ένα βίντεο με τις νέες συσκευές να πέφτουν από ένα τραπέζι σε μια τσάντα, στη συνέχεια να χτυπιούνται από τα περιεχόμενα της τσάντας χωρίς να παθαίνει τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments