Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος: “Σφαγή” για το γραφείο του στην Κουμουνδούρου

Δημήτρης Τζανακόπουλος: “Σφαγή” για το γραφείο του στην Κουμουνδούρου
Καυγάς για ένα γραφείο στην Κουμουνδούρου με θέα την πλατεία

Τέσσερις υπαλλήλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτόπισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προκειμένου να αποκτήσει γραφείο με θέα, ευήλιο και ευάερο στους πάνω ορόφους των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Talk of the town έχει γίνει στα πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου η “γραφειάρα” του Δημήτρη Τζανακόπουλου ο οποίος με διπλωματικό τρόπο κατάφερε να να το αποκτήσει, όπως λένε οι κακές γλώσσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pagenews.gr οι άνθρωποι του κ. Τζανακόπουλου, αλλά και ο ίδιος μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έκαναν ένα “ρεπεράζ” όπως λέγεται στη γλώσσα των σκηνοθετών ο εντοπισμός του ιδανικού γραφείου. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ή έρευνα για το νέο γραφείο που θα στέγαζε τον κ. Τζανακόπουλο εντατικοποιήθηκε.

Χαρακτηριστικό της αγωνιώδους έρευνας που προηγήθηκε μέχρι να ικανοποιήσει τις χωροταξικές του ανάγκες ο κ. Τζανακόπουλος είναι ο διάλογος που διεμήφθη στους διαδρόμους των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ με ιστορικό, μη προβεβλημένο και στέλεχος του κόμματος ο οποίος στο παρά πέντε γλίτωσε το γραφείο του γιατί δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση εδώ και καιρό βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος.

Πάντως το ύφος και η πρεμούρα του κύριου Τζανακόπουλου σχολιάστηκε αρνητικά για ακόμα μία φορά μεταξύ των παροικούντων την αριστερή Ιερουσαλήμ που δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές που πόρρω απέχουν από το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της Άριστεράς.

Πάντως την “γραφειάρα” την κατοχύρωσε, όπως εξακολουθεί να έχει και την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments