Αθλητισμός

Πόποβιτς σε Τζόρτζεβιτς: “Είμαστε ένα γκρουπ από… f@#*ng losers”

Πόποβιτς σε Τζόρτζεβιτς: “Είμαστε ένα γκρουπ από… f@#*ng losers”
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά την ήττα των ΗΠΑ από τη Σερβία, για τους αγώνες κατάταξης 5-8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Οι ΗΠΑ και η Σερβία πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρούνταν ότι θα φτάσουν μέχρι τον τελικό. Όμως η Γαλλία και η Αργεντινή είχαν διαφορετική άποψη, αποκλείοντας τα δύο φαβορί από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σέρβοι και Αμερικανοί αναμετρήθηκαν σήμερα στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου οι Σέρβοι νίκησαν τους Αμερικανούς, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είπε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς πως οι δύο ομάδες είναι ένα γκρουπ από… losers!

«Μου είπε: “Είχες δίκιο (σ.σ. για τι δήλωση που είχε κάνει ο Τζόρτζεβιτς). Είμαστε ένα γκρουπ από… fu*king losers. Ξεκινήσαμε έτοιμοι για να κατακτήσουμε κάτι και τώρα κοίτα που παίζουμε”. Και είχε δίκιο. Υπάρχει μία φιλική και έντιμη σχέση μεταξύ μας».

Σερβία – ΗΠΑ 94-89

Τα δύο φαβορί για παρουσία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι ΗΠΑ και Σερβία, βρέθηκαν να δίνουν έναν… άχαρο αγώνα για τις θέσεις κατάταξης 5-8, την Πέμπτη (12/9), στο Ντονγκουάν. Νικήτρια αναδείχτηκε η αποκλεισμένη από την Αργεντινή Σερβία με 94-89, χάρη σε ένα «υπερηχητικό» πρώτο δεκάλεπτο, στο διάστημα του οποίου ξέφυγε με +25 πόντους!

Οι επίσης απογοητευμένοι Αμερικανοί, μετά τον αποκλεισμό τους από τη Γαλλία στον προημιτελικό, αντέδρασαν με επιμέρους σκορ 12-33 στη 2η περίοδο, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ… έστω την ισοφάριση, έως και τη λήξη του αγώνα. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε κάθε λόγο να θέλει να αποδείξει στους Αμερικανούς… τι έμαθε στους Σακραμέντο Κινγκς και το έπραξε… με το παραπάνω!

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ πέτυχε 28 πόντους με 7/14 τρίποντα από τα 15/31 της ομάδας του έξω από τα 6.75, ενώ μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ. Διψήφιοι ήταν και οι Λούτσιτς (15π.), Μίτσιτς (10π.) για την ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας το 2014, Σερβία. Από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ξεχώρισαν οι Χάρισον Μπαρνς (22π.), Κέμπα Ουόκερ (18π.) και Κρις Μίντλετον (16π.).

Τα highlights του αγώνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments