Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (12/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (12/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (12/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (12/9/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο ηγέτης των Ολύμπιων θεών βρίσκεται στον Τοξότη και σας καλεί να είστε αισιόδοξοι και θετικοί! Ο Άρης από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία. Είναι μια όψη πρόκλησης, να διανύσετε όλη τη διαδρομή σας χωρίς να παραβλέψετε τις λεπτομέρειες!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και ενισχύει το φιλανθρωπικό σας αίσθημα. Η ροή της ημέρας ευνοεί τις ευγενικές χειρονομίες. Ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστείτε, να στραφείτε στην έμπνευσή σας. Η αυριανή Πανσέληνος στους Ιχθύες είναι η ιδανική στιγμή να αποβάλετε την ένταση χρόνων!

Την Πέμπτη θα φορτωθείτε με περισσότερα καθήκοντα, μάλλον δυσάρεστα. Θα σας ζητηθεί να προσεγγίσετε καθένα από αυτά με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Η συζήτηση με ένα παιδί ή ένα εγγόνι που δεν ζει μαζί σας, θα είναι σημαντική για εσάς. Σήμερα αποφύγετε τις συζητήσεις με την οικογένειά σας που αφορούν οικονομικά, δάνεια ή υποθήκες.

Πιθανόν να προσβληθείτε από κάποιο σχόλιο από σύζυγο, γονιό ή άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Κάποια απροσδόκητα προβλήματα με έναν άνδρα, θα σας δείξουν ότι έχετε κρίνει λανθασμένα μια κατάσταση ή το συγκεκριμένο άτομο. Η Πέμπτη θα είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, μέσω των παλιών ή καινούργιων φιλικών σας σχέσεων και συναντήσεων με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά στοιχεία.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χρειαστεί να βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια ενός ατόμου στην οικογένειά σας για να καταφέρετε να εκπληρώσετε κάποια από τα καθημερινά σας καθήκοντα. Ωστόσο, αυτό το άτομο μπορεί να σας απογοητεύσει με τις πράξεις του. Μην σηκώνετε πολλά βάρη και προσέξτε την κατάσταση της υγείας σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Μπορεί να προκύψουν δαπάνες που σχετίζονται με τους συγγενείς σας ή με τη διευθέτηση διαφόρων οικονομικών υποθέσεων. Η Πέμπτη υποδεικνύει μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας, αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να προσέχετε τα έξοδά σας. Γεγονότα από το παρελθόν ή άτομα που έχουν αποβιώσει, θα αποτελέσουν την αφορμή για συζητήσεις με τους φίλους σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να έρθετε σε επαφή με εκπροσώπους κυβερνητικών, τραπεζικών ή άλλων θεσμών. Ένα σημαντικό γεγονός σήμερα θα σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συναδέλφων, πελατών ή συνεργατών σας. Θα χαρείτε με μια συζήτηση ή με μια πρόταση, από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη είναι πιθανό να κανονίσετε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που σχετίζονται με κάποια έγγραφα. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη σύγκρουση με κάποιον/α πρώην, με τον/την οποίο/α έχετε ακόμη ανεπίλυτα ζητήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης