Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Σάλος στα social media για τη νέα αφίσα – Η απάντηση του κόμματος

ΚΙΝΑΛ: Σάλος στα social media για τη νέα αφίσα – Η απάντηση του κόμματος
ΚΙΝΑΛ: Χαμός στα social media για τη νέα... κατακόκκινη αφίσα του κόμματος. Τα καλύτερα tweets και η αντίδραση από

ΚΙΝΑΛ: Την αντίθεσή του στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση έδειξε με έναν… πρωτότυπο τρόπο το Κίνημα Αλλαγής. Συγκεκριμένα, το κόμμα κυκλοφόρησε μία αφίσα η οποία δεν συνάδει με την ως τώρα αισθητική του, θυμίζοντας, σύμφωνα με πολλούς, αντίστοιχες δημιουργίες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ αλλά και των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. “Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι, μέσα και έξω από τη Βουλή“, αναφέρει η αφίσα που παρουσιάζει τη γροθιά που συναντάμε και στο σήμα της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, η οποία είναι υψωμένη σε… κόκκινο φόντο.

Πήραν… φωτιά τα social media

Φυσικά, η δημοσιοποίηση της αφίσας δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τα social media. Το ελληνικό twitter πήρε -ως είθισται-… φωτιά, με τα σχόλια περί “Κομμουνιστικού ΠΑΣΟΚ“, “ΚΙΝΑΛ transformer” να πέφτουν… βροχή.

Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ

Στο ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκαν λόγω του σάλου που προκλήθηκε, τονίζοντας ότι προκλήθηκε επίθεση από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έδειξε τον πανικό του, διότι το κόμμα αποκάλυψε την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

«Η άγρια επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου κατά του Κινήματος Αλλαγής, ένα πράγμα αποκαλύπτει. Τον πανικό τους γιατί αποκαλύψαμε την αντεργατική πολιτική τους. Την αποδόμηση των συλλογικών συμβάσεων και την αφαίρεση βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούν με τις διατάξεις του δήθεν αναπτυξιακού νομοσχεδίου τους. Και το επαναλαμβάνουμε, θα μας βρουν απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή», τόνισαν στο ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments